Het voorjaar is weer in volle gang. Door heel Nederland worden er hardloopwedstrijden georganiseerd, en zo ook in Zutphen!

Sportief Zutphen

Zutphen is niet alleen een van de meest authentieke steden van Nederland, maar heeft ook een prachtige omgeving om fanatiek te hardlopen. Ren langs de IJssel of ren via het Leestensche Broekpad naar het kleinste stadje van Nederland (met slechts 160 inwoners). Eén ding is zeker, in en rondom Zutphen wordt er veel aandacht geschonken aan beweging.

Hanzeloop
14 mei 2017
Atletiekvereniging Hanzesport organiseert dit jaar de Running Center City Hanzeloop Zutphen. Er is voor ieder wat wils; een 1 km loop voor de jeugd, een 5 km loop of een 10 km loop voor individuen alsook teams. De langere afstanden bieden prachtige uitzichten over de IJssel en gaan door de vele parken rondom de stad. Uiteraard kan een feestelijke afsluiting hierbij niet ontbreken. Mocht je nog niks gepland hebben op deze dag, dan is de Hanzeloop een zeer fijne zondag besteding. Het leuke is dat je hiervoor geen doorgetrainde hardloper hoeft te zijn.

Inntel Hotels Resort Zutphen
Na alle inspanning is er niets zo fijn dan tot rust komen in een hotel waar ze exact weten wat topsporters nodig hebben. Sporthotel Inntel Hotels Resort Zutphen heeft comfortabele hotelkamers en alle faciliteiten die je nodig kan hebben. Geniet van gezonde lunches en diners met de nodige voeding voor de grote dag, relax met een sportmassage, bezoek de sauna of neem een duik in het zwembad. En mocht je er geen genoeg van krijgen; Inntel Hotels Resort Zutphen heeft nog veel meer te bieden als het op sport aankomt. Wat dacht je van tennis, squash, yoga, bowling, fitness of voetbal?

Gerelateerde berichten