Zutphen, 9 december 2013

Inntel Hotels Resort Zutphen heeft  op 9 december 2013 de DoeMEE- Award gewonnen.

MEE Oost-Gelderland biedt informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, mensen met een autismespectrumstoornis, chronisch zieken, ouderen en hun omgeving. MEE reikt jaarlijks de DoeMEE-Award uit. Het is een prijs voor een persoon, organisatie of bedrijf die zich in het afgelopen jaar heeft ingezet voor de participatie van kwetsbare mensen. Mensen die graag willen meedoen in de samenleving, maar vanwege hun beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt de aansluiting missen. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury, die onder andere bestaat uit professionals uit de zorg- en welzijnssector en de gemeente Zutphen. Dit jaar ging de Award naar Inntel Hotels Resort Zutphen.

Hotel Inntel Zutphen geeft mensen een kans om werkervaring op te doen onder begeleiding van goede leermeesters. In een jaar konden bijna 20 kandidaten van Het Plein bij Hotel Inntel terecht. Henk Hölscher nam het initiatief om samen met andere organisaties in Zutphen een doorstroomproject te ontwikkelen. Hij heeft een duidelijke visie die mensen op termijn kans geeft op een reguliere baan. Een investering van tijd en energie door een ondernemer met het hart op de goede plek. Hij maakt het waar.

Het viel de jury van de DoeMEE-award op hoe slagvaardig en moedig Hotel Inntel kwetsbare mensen laat participeren. Ook hoopt de jury dat het Hotel Inntel nog meer een ambassadeursrol wil vervullen en zo collega’s kan enthousiasmeren.

Inntel Hotels Resort Zutphen
Gelegen aan de rand van Hanzestad Zutphen met de natuur in de achtertuin beschikt het hotel over 67 hotelkamers, 12 vergaderzalen en  een scala aan sportfaciliteiten, zoals tennis-, squash- en bowlingbanen.

Gerelateerde berichten