Zutphen, 11 november 2015

Inntel Hotels Resort Zutphen heeft voor de tweede keer de PSO erkenning met de hoogste trede ontvangen. P.S.O. (Prestatieladder Socialer Ondernemen) is een onafhankelijk keurmerk voor bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als belangrijk aandachtspunt hanteren in de bedrijfsvoering 

Inntel Hotels Zutphen onderneemt al jaren vanuit de visie dat iedereen het recht heeft om mee te doen. Alle medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn werkzaam in een commerciële omgeving waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele aanpassingen op de werkvloer en de begeleiding.

Kijk voor meer informatie over PSO op: www.pso-nederland.nl

 Inntel Hotels Resort Zutphen wint M.B.O. Award
Ieder jaar wordt er in Zutphen een prijs uitgereikt aan een bedrijf dat op een bijzondere wijze haar maatschappelijke betrokkenheid heeft vormgegeven en daarmee heeft bijgedragen aan een mooiere Zutphense samenleving. Zij ontvangt de prestigieuze prijs “De Korf”.

Afgelopen maandag heeft Inntel Hotels Resort Zutphen de prestigieuze “Korf” mogen ontvangen.
De Zutphense Uitdaging wil met deze prijs haar waardering uiten voor de bijzondere inzet van Inntel Hotels Resort Zutphen en het hotel tevens als inspiratie laten dienen voor heel ondernemend Zutphen. Van 23 november 2015 tot en met 21 november 2016 mag Inntel Hotels Resort Zutphen zich Maatschappelijk Betrokken Onderneming van het jaar noemen.

Over Inntel Hotels
Inntel Hotels Resort Zutphen maakt onderdeel uit van Inntel Hotels, een succesvolle hotelgroep met zes schitterende hotels, op bijzondere locaties in Nederland. Gelegen aan de rand van Hanzestad Zutphen met de natuur in de achtertuin beschikt het hotel over hotelkamers, vergaderzalen en  een scala aan sportfaciliteiten, zoals tennis-, squash- en bowlingbanen.

 

Gerelateerde berichten