Zutphen, 8 juni 2015

In deze tijd, waarin bijna alles maakbaar is en de technologie zich razendsnel ontwikkelt, is het soms bijna onmogelijk om je te onttrekken aan alle verwachtingen waaraan je moet voldoen. Als tegenreactie ging de wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson in een bijna drie jaar durende reis op zoek naar zijn roots. Op 24 juni deelt hij zijn ervaringen in Inntel Hotels Resort Zutphen.

Tijdens zijn reis bezocht Jimmy Nelson maar liefst 31 inheemse stammen en hervond zichzelf. De wijsheden en ontroerende ervaringen die hij opdeed, geven hem een heel nieuwe blik op het ouderschap en de mensheid. Tijdens een unieke benefietlezing voor Stichting de Geboortenis wil Jimmy deze ervaringen graag met je delen.

Hoewel de fotograaf gewend is over zijn werk te spreken voor groot publiek, laat hij zich deze avond voor het eerst op zijn kwetsbaarst zien. Hij zal zijn grootste schat delen: de liefde voor zijn kinderen en de impact die zijn reis heeft gehad op zijn rol als vader. Ga deze avond samen met Jimmy op zoek naar je roots en laat je inspireren en motiveren door de lessen van onze voorouders.

Na aan indrukwekkende avond met afsluitende borrel geen zin meer om naar huis te reizen? Boek een kamer in het prachtige 4 sterren Inntel Hotels Resort Zutphen waar de lezing wordt gegeven. Voor het programma en het bestellen van tickets surf naar de website van Geboortenis.

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten