Het allereerste LINDA. festival was een groot succes. Reden voor een tweede feestje. Twee dagen lang kan er geshopt, gegeten en gedanst worden. Het LINDA.festival vindt plaats in het weekend van 10 en 11 juni 2017, op het Hembrugterrein in Zaandam. De ticketverkoop voor het festival gaat binnenkort van start.

Linda FestivalMuziek, shopping en nog veel meer…
Het hele weekend kun je genieten van lekkere hapjes, drankjes en fijne optredens met artiesten van eigen bodem. De line-up is op dit moment nog een verrassing. Het afgelopen jaar lieten o.a. Ali B en Chef’s Special zich horen. Naast de muziek is er voor elke fashionista wat wils! Vintage liefhebbers kunnen in de achterbakken duiken tijdens de Kofferbak Sale en op de LINDA.markt scoor je de mooiste mode, lifestyle-items en gadgets. Tussendoor kun je jezelf ook nog eens op een heerlijke beauty behandeling of nieuwe look trakteren in de Beauty Wasstraat. Naast al deze geweldige activiteiten is er nog veel meer te beleven, maar dat moet je gewoon zelf gaan ervaren.

SAVE THE DATE
Alle LINDA.fans kunnen beide dagen van 11.00 tot 19.30 uur dansen, lachen, shoppen, snacken, optredens beleven, topartiesten ontmoeten en fijne extra’s ervaren. Geniet nu nog langer van het festival en kom overnachten bij Inntel Hotels Zaandam. Onze LINDA. Festival Special is te boeken vanaf €65,00 per persoon inclusief:

  • Een overnachting in een Smaak Deluxe kamer
  • Uitgebreid Champagne Ontbijtbuffet
  • Een speciale “Linda Cocktail” in onze bar
  • Een You’ll be surprised goodiebag
  • Badjassen en slippers op de kamer
  • Gratis gebruik van de Wellness Club en Life Fitness Gym
  • Gratis Wifi Internet

Blijf op de hoogte van het laatste festivalnieuws: LINDAnieuws.nl/festival en de LINDA.festival-Facebookpagina.

Gerelateerde berichten