10 must haves voor op reis

De zomervakantie komt er weer aan. Bij het inpakken van de tas zijn er toch altijd dingen die je vergeet. Wij hebben een lijst voor je gemaakt met 10 musthaves gemaakt om toch echt niet te vergeten.

1. Powerbank of wereldstekker

Ken je dat? Heb je net de allermooiste fotolocatie ooit gevonden en dan is je accu leeg omdat je jouw camera of telefoon niet kon opladen. Pak daarom altijd een powerbank of een wereldstekker in zodat jou dat niet overkomt.

2. Zonnebril

Heb jij ook een collectie zonnebrillen van elk land waar je bent geweest, omdat je de zonnebril weer niet had ingepakt? Hoewel zo’n collectie natuurlijk hartstikke leuk is had je dat geld natuurlijk liever aan een lokale specialiteit besteed. Vergeet hem dit jaar daarom niet in te pakken.

3. Lonely planet

Een reisgids mag ook zeker niet ontbreken. Zeker als die leuke zaak die je van tevoren opzocht toch gesloten blijkt te zijn. Wist je dat Lonely Planet tegenwoordig ook e-boeken heeft? Scheelt weer ruimte in de koffer.

4. Waterproof pouch

Zoek je graag het water op, maar laat je jouw waardevolle spullen liever niet achter? Met een Waterproof pouch is jouw telefoon gewoon beschermd tegen het water.

5. Muggenspray

Muggen hebben ze helaas overal en die beesten lijken het nou net altijd op jou voorzien te hebben. Pak die muggenspray daarom nu vast in zodat je straks geen rode bulten hebt.

6. Reiskussen

Niet alleen in het vliegtuig komt een reiskussen van pas. Je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen naar het strand. Zo rust je pas echt lekker uit op reis.

7. Reisdagboek + pen

De mooiste momenten van jouw reis wil je natuurlijk niet vergeten. Vergeet daarom niet jouw reisdagboek om alles in te noteren. Er zijn veel verschillende soorten reisdagboeken te vinden in de (online) boekhandel. Wat dacht je van een waterbestendige of juist een uitwisbare.

8. Opvouwbare waterfles

Baal jij er ook altijd van dat een flesje zoveel ruimte inneemt? Neem een opvouwbaar waterflesje mee. Dat scheelt enorm in de ruimte. Zo kun je nog net een extra souvenir in je tas stoppen.

9. Pak kaarten

Met een pak kaarten kun je allerlei verschillende spelletjes doen. Perfect voor die avonden dat je even niet meer weet wat je moet gaan doen.

10. Medicijnen en vitamines

Laten we eerlijk zijn op vakantie zorg je lang niet altijd even goed voor jezelf. Vergeet daarom niet paracetamol en vitamines in te pakken zodat je niet ziek thuiskomt.

Hopelijk heb je jouw inpaklijst kunnen aanvullen. Ben je nog benieuwd naar ‘hoe je je hoofd koel houd tijdens je citytrip?’ Lees dan dit ook eens. Hele fijne vakantie alvast.

You’ll be surprised!