24 Hours in Amsterdam

Winter Edition – Wat moet je gedaan hebben als je deze winter 24 uur in Amsterdam bent? Dat kunnen wij je vertellen, verblijf lekker bij Inntel Hotels Amsterdam Centre en neem een kijkje in de buurt.

Musts: Schaatsen of fietsen

Verken de stad als een echte Amsterdammer! Bij Inntel Hotels Amsterdam Centre kunt u fietsen huren om de straten en grachten van Amsterdam te zien. Bij vorst is fietsen misschien iets te riskant, grote kans dat u zich dan kunt verplaatsen over de dichtgevroren grachten!

Shopping: 9 straatjes

Het favoriete shopping gebied van een Amsterdammer! De 9 straatjes vol schilderachtige monumenten en een uniek aanbod. Er zijn vele gespecialiseerde, authentieke winkels en de meest bijzondere horeca.

Ontbijt: Het ‘verborgen’ koffie barretje van Marie Stella Maris

Je kent vast het ‘groene’ water van Marie Stella Maris wel.  Bij steeds meer restaurants in Amsterdam verkrijgbaar! Het Nederlandse lifestyle merk Marie Stella Maris is meer. Vanuit de gedachte dat iedereen op de wereld schoon water zou moeten hebben voor hygiene is het eerste zeepje ontstaan en vanuit dit zeepje ontstond een prachtige beauty lijn. In de gezellige kelder kunt u heerlijk koffiedrinken en ontbijten! Goed begin van de dag!

Lunch: Yogurt Barn

Tijdens uw tocht door de prachtige stad moet u zeker even tijd maken voor de lunch in de Pijp. Bij de Yogurt Barn kunt u genieten van allerlei heerlijkheden! Tip: High Tea for Two!

Diner: Humphreys

Restaurant Humphreys naast Inntel Hotels Amsterdam Centre. Heerlijk dineren in het bruisende centrum van Amsterdam.

Borrelen: 5&33 Cocktails met Borrel Bites

Na het diner heerlijke cocktails drinken, gemaakt op basis van eigen kruidenmelanges, sappen en bieren, dat kan bij 5&33. Geniet van de ontspannen sfeer, goede service en van de dj-sessies op de eigen decks in de bar.

Fiesta: Chapter 21 & Supperclub

Dit is de plek waar het echte feest begint! Op nog geen 5 minuten lopen van het hotel vind u verborgen achter een deur met honderden goudkleurige naamplaatjes de Supperclub & Chapter 21. Dat wordt dansen tot de zon opkomt!