3x Unieke locaties voor de Feestdagen

3x Unieke locaties voor onvergetelijke feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur! Heeft u al een moment gepland om samen met collega’s te genieten van een kerstdiner, of om te proosten op de toekomst? Het is weer tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. In een feestelijke setting op een van deze unieke locaties beleeft u samen met collega’s een avond om nooit meer te vergeten.

Geniet van culinaire verwennerij tijdens een feestelijk diner of begin het nieuwe jaar met een volledig verzorgde, glamoureuze cocktailparty. Naast een blijk van waardering is een bijeenkomst rondom de feestdagen ook dé manier om een team hechter te maken door middel van teambuiling. Zo kom je als team op een informele manier samen en blik je samen terug op memorabele momenten van het afgelopen jaar. De Meetings & Events teams van Inntel Hotels nemen alle zorg uit handen als het gaat om de organisatie en invulling van uw bijeenkomst.

1. Proef de magische sfeer van Zaandam

Het kleurrijke stadscentrum van Zaandam heeft het hele jaar door al een unieke uitstraling, dat gedurende de feestdagen écht magisch wordt. Met sfeervolle verlichting rondom de grachten en de groen gekleurde gevels is de stad omgetoverd tot een waar sprookje!

Achter de iconische Zaanse huisjes van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam schuilt een prachtige, authentieke locatie voor uw evenement volledig in “Saense Stijl”. Naast de karakteristieke eventruimtes kunt u rekenen op een culinair menu met zorgvuldig geselecteerde seizoensgerechten uit de Zaanstreek. Pure verwennerij.

2. Proosten met uitzicht over de Erasmusbrug

Kom samen in het hart van Rotterdam, omringd door een skyline gevuld met lichtjes. Raak geïnspireerd door het panoramische uitzicht over de stad in kerstsferen met uiteraard de Erasmusbrug als eyecatcher. Geniet van een sfeervol diner op grote hoogte of motiveer het volledige team met een indrukwekkende kick-off voor het nieuwe jaar.

Inntel Hotels Rotterdam Centre behoort tot de toplocaties van Nederland voor vergaderingen en congressen. De combinatie van moderne architectuur en historische havens geven deze locatie een internationaal, en tegelijkertijd knus en authentiek karakter. De flexibele ruimtes bieden oneindig veel mogelijkheden voor een bijeenkomst die een onuitwisbare indruk zal maken op uw collega’s.

3. Vier de feestdagen op het strand van Den Haag

Kies voor een originele locatie buiten de gebaande paden: de prachtige kust van Scheveningen. Hier vieren jullie de feestdagen als nooit tevoren. Van Christmas Village tot aan een kleurrijk verlichtte Pier: Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is omringd door warmte!

Op het Noordelijk Havenhoofd proosten jullie samen op een veelbelovende toekomst. De chefs van Bar & Brasserie Willem l verzorgen met verse (lokale) producten een smaakvol diner, of heerlijke bites voor een stijlvolle receptie. De trendy sfeer en luxueuze inrichting maakt Inntel Hotels Den Haag Marina Beach dé plek voor quality time met uw team.

Pak uit dit jaar tijdens de feestdagen en verras uw werknemers met een aansluitende overnachting! Laat collega’s die in de buurt, maar ook verder weg wonen tot in de late uurtjes genieten van een onvergetelijke avond. Bij Inntel Hotels overnachten uw gasten in comfortabele en moderne kamers. Inclusief gratis toegang tot de wellness centres en de Life Fitness gym.

 

You’ll be surprised.