Daar sta je dan, op 100 meter hoogte op de Euromast, de ultieme uitdaging.. de hoogste abseil of toch tokkelen van de snelste baan van Europa.. durf jij het aan!? Let op: dit artikel is alleen geschikt voor adrenaline junkies.

Abseilen en tokkelen in Rotterdam

Wil je eens iets anders doen dan het geijkte in de stad, dan is dit echt iets voor jou. De lift brengt je op 100 meter hoogte naar het platform van de Euromast. Hier krijg je je instructies alvorens je de rand over mag klimmen en met je gezicht naar de instructeur staat. Je krijgt nog een keer uitleg en dan mag je gaan! Het is een vrije abseil, je zet je dus niet af tegen een wand maar hangt helemaal vrij aan het touw.

Als je gaat is het genieten geblazen van het mooie uitzicht over Rotterdam en ondertussen kun je gezellig een praatje maken met de instructeur. Jij bepaalt helemaal zelf hoe snel je gaat dus kijk rustig rond en geniet!

Ervaring is niet nodig maar wel… een finkle dosis LEF!

Eén keer per maand kun je tokkelen van de Euromast. Je daalt dan af middels een diagonaal gespannen lijn, een soort kabelbaan dus. Je suist met een enorme snelheid naar beneden. De 100 meter naar beneden leg je af in …. 15 seconden!! Wat we al zeiden…. Rotterdam bezoeken en iets anders willen doen, dan is dit je kans! Ervaar en geniet!

Hoe en wat

Abseilen van de Euromast mag vanaf 16 jaar. Je krijgt van te voren een uitgebreide instructie. In de weekenden van mei t/m september kun je abseilen van de Euromast. De laatste zondag van de maand organiseren ze tokkelen. Alle data zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en weersomstandigheden; zie de voorwaarden op de website van abseilen & tokkelen. Leuk ook om samen te doen met je partner je gaat namelijk met twee personen tegelijk naar beneden plus een instructeur die tussen jullie inhangt.

Inntel Hotels Rotterdam Centre & Mainport by Inntel Hotels

Na deze geweldige ervaring vertrek je vol adrenaline richting Inntel Hotels Rotterdam Centre of Mainport by Inntel Hotels en overnacht je in een unieke kamer. Even bijkomen? Dat kan in Wellness Club H2O of Spa Heaven by Mainport op de achtste verdieping van beide hotels.

BEKIJK ROTTERDAM CENTRE BEKIJK MAINPORT

 

Gerelateerde berichten