Heb jij er net zoveel zin in als wij? De lente en haar pracht en praal laat niet alleen alles weer groeien en bloeien, maar geeft ons ook een opkikker als het aankomt op energie. We trekken er massaal op uit in ons land. Lekker buiten en veel in beweging. Ben je er nog niet uit wat jij als eerste gaat doen? Bekijk onze voorjaarsactiviteiten tips!

7&8 april 2018: NN Marathon Rotterdam
Rotterdam

Alle hardlopers verzamelen! Dit jaar vindt alweer de 38ste editie plaats van de NN Marathon Rotterdam. Een van de snelste marathons ter wereld, welke jaarlijks duizenden hardlopers en ruim 900.000 toeschouwers trekt. Deze marathon is niet alleen voor absolute topsporters, maar net zozeer voor enthousiastelingen en hobbyisten die geen genoeg krijgen van uitdagingen. En mocht een marathon nog net iets te hoog gegrepen zijn, dan is daar ook de AD City Run (4,2 km), de ¼ Marathon en de Kids Run (1 – 2,5 km). Meld je snel aan voordat alle plekken zijn vergeven!

De Marathon finisht op de bekende Coolsingel, welke gelegen is op loopafstand van Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport Rotterdam. Na zo’n intensieve dag kun jij vast wat rust gebruiken. En waar kan dat aangenamer dan op een kamer of suite met uitzicht over de Maas of de Erasmusbrug? Bovendien geniet je hier ook nog eens van de beste wellnessfaciliteiten als een sauna met panoramisch uitzicht, een hamam, een Turks stoombad, een zwembad en een brede selectie aan gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Wandel door de Zaanstreek
Zaandam

In Zaandam raak je eigenlijk nooit uitgewandeld. Of je nu een stevige wandeling langs het industrieel erfgoed maakt of een relaxt rondje door de bijzonder groene gebieden van de Zaanstreek. Onze favoriete route gaat door de authentieke Gortershoek en Domineestuin. Je vindt er prachtig versierde koopmanshuizen, een museum en het voormalig raadhuis. Bovendien vindt je hier de leukste horecagelegenheden langs het water, perfect voor een stop, want je kijkt zo uit op de Zaanse Schans. Het mooiste stukje Oud Holland.

Bekijk de route in meer detail

Na een heerlijke wandeling trek je je even terug op een van de kamers bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, gelegen in hartje centrum. Iedere kamer en suite is hier uniek en is modern en luxe ingericht met een knipoog naar de Zaanse historie. Neem voordat je de deur uitgaat nog even een duik in het zwembad en jij bent klaar om te genieten van een bruisende avond.

30 juni 2018: Muddy Angel Run
Eindhoven

Hier geldt: Girlpower! De Muddy Angel Run is de eerste modderloop van 5km alleen voor vrouwen. De run staat volledig in het teken van borstkanker. En niet alleen in Eindhoven wordt er gerend, van mei t/m oktober worden er in heel Europa Muddy Angel Runs georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen om borstkanker tegen te gaan.

Na afloop van zo’n modderige dag kan iedereen wel een bad gebruiken. Sluit je dag uiterst relax af bij het 4-sterren Inntel Hotels Art Eindhoven. Start jouw ervaring in een van de meest unieke kamers in de voormalige Philipsfabriek en bezoek voor nóg meer ontspanning Spa Lux. Hier kun je pas echt tot rust komen.

Ontdek Amsterdam Noord per fiets
Amsterdam

De fiets is niet weg te denken uit ons land. Menigeen heeft al vele fietsroutes gemaakt of volbracht, maar de route die hier is uitgestippeld is nét iets unieker. Dit keer fiets je niet de stad uit op weg naar het groen, maar naar het levendige stukje Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal Station nemen jij en je fiets de pont naar de IJ-oever. Fiets vervolgens langs de dijken van Nieuwendam en Durgerdam door naar Ransdorp, Holysloot en Zunderdorp. Zo fiets je van de stadse en levendige omgeving vol idyllische huizen en plekken toch nog even door de noordelijke waterlandschappen van Amsterdam. Deze route is ongeveer 28km.

Bekijk de route in meer detail

Nog op zoek naar een logeeradres in Amsterdam? Inntel Hotels Amsterdam Centre  ligt tussen Amsterdam Centraal Station en de Dam in. Ideaal dus! Wanneer je weer arriveert op Amsterdam Centraal, ben jij binnen 5 minuten op jouw kamer. Hier kun je even bijkomen en van een drankje aan de bar genieten. Vanuit hier wandel je overal naartoe en kun je iedere plek in Amsterdam nog verder ontdekken.

Geen fiets bij de hand? Huur een fiets bij Yellow Bike! De partner en buurman van Inntel Hotels Amsterdam Centre.

Heb jij al zin in een van deze voorjaarsactiviteiten?

Gerelateerde berichten