Inntel Hotels Resort Zutphen was het eerste hotel van Inntel Hotels, maar per februari 2018 is dit hotel officieel overgenomen door Fletcher Hotels.

Afgelopen week namen General Manager Henk Hölscher en zijn team afscheid van alle zakelijke relaties. Het team werd door een mooi aantal mensen bedankt. Een terugblik op het afscheidsfeest vind je in de video hieronder, met onder andere speeches van de burgemeester, ondernemers, sociale instanties en onderwijs.

Vanuit Inntel Hotels Resort Zutphen heeft Henk zowel regionaal als landelijk veel betekend op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het enthousiasmeren van andere bedrijven hiertoe. Dit kwam in de diverse toespraken veelvuldig aan bod. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor Inntel Hotels en wordt onder de naam Surprisingly Sustainable  ketenbreed gedragen. Henk Hölscher zal zijn carrière bij Inntel Hotels blijven voortzetten en gaat een nieuwe uitdaging aan als General Manager van het nieuw te openen Inntel Hotels Utrecht Centre.

Gerelateerde berichten