Nog maar heel even en dan barst het feest los in Amsterdam. Van 16 t/m 20 oktober 2019 is de stad letterlijk ’s werelds grootste dansvloer te noemen. Voor de 24ste editie van Amsterdam Dance Event zullen er zo’n 2.500 nationale en internationale artiesten onze stad aandoen. En zo’n 140 prominente en ‘secret spot’ locaties stellen hun deuren open voor meer dan 400 evenementen gerelateerd aan elektronische muziek, film, discussies, kunst en andere pop-up programma’s.

DJ’s

Het Amsterdam Dance Event, oftewel ADE’s, is dusdanig populair dat het ervoor zorgt dat Amsterdam een van de meest drukbezochte, maar tegelijkertijd ook een van de meest inspirerende clubsteden is ter wereld. Vorig jaar kwamen er 140.000 bezoekers op het evenement af. Dit jaar zullen er weer grootste artiesten optreden zoals Alesso, Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Hardwell en Martin Garrix. Maar ook is er veel ruimte voor jong en opkomend talent. Houd je ogen en oren open voor onder andere Ares Carter, John Johnson, Stenny en Unnik.

Jubileum Tomorrowland

Naast een hele lijst met DJ’s zullen er ook voldoende andere artiesten aanwezig zijn die zorgen voor een unieke ervaring. Zo hebben De Nationale Opera en ADE hun handen in elkaar geslagen om samen een concert neer te zetten waar klassiek en hedendaags samenkomen. Maar bezoek ook eens het Rembrandthuis voorzien van een one time art installatie, stap de fiets op voor een street art inspired tour, ervaar ongewone foto exposities en boekpresentaties of beleef virtual reality mogelijkheden waarvan je het bestaan nog niet afwist. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens ADE.

Party till you drop

Mocht je niet zo van de hele nacht feesten houden en op tijd naar bed willen dan kan je op zaterdag De Microclub bezoeken. Hier kan je op zaterdag 19 oktober van 20.00 tot 00.30 feesten en stap je de volgende ochtend weer uitgerust uit bed.

Muziekliefhebbers en creatievelingen kunnen hun hart ophalen, om vervolgens na een drukke dag en/of nacht heerlijk in bed te kruipen bij Inntel Hotels Amsterdam Centre. Gelegen in het stadscentrum waar het event hot & happening is.

Tijdens deze 24e editie van het internationale festival verwelkomt Inntel Hotels Amsterdam Centre je graag. Reserveer een kamertype naar keuze en geniet de Wellness Club met een Turks stoombad en de Finse Sauna.

You’ll be surprised!

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten