Art Eindhoven – 8 & 9 april

In Eindhoven wordt in het weekend van 12 en 13 september een unieke beurs georganiseerd: Art Eindhoven. De stad ontwikkelde zich van een echte industriestad tot een hip en bruisend designcentrum en een broedplaats voor creatief talent. Kom in april naar Strijp-S en laat je verwonderen.

Art Eindhoven biedt een rijk scala aan kunstwerken, met schilderijen, beelden, foto’s en nog veel meer. Maak kennis met de kunstenaars die je met passie vertellen over hun denkbeelden en werkwijzen. De beurs wordt geopend door Gerard Meulensteen, een in Eindhoven en omstreken bekende kunstverzamelaar en museumeigenaar. Het festijn vindt plaats in het Klokgebouw op Strijp-S, het cultureel en creatief hart van Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philipsfabriek met een industriële en historische sfeer.

Net als Art Eindhoven is Inntel Hotels Art Eindhoven gevestigd in een oude Philipsfabriek: de monumentale Philips Lichttoren. Het hotel is uniek gelegen in het hart van de stad en op loopafstand van de leukste art galeries en musea. Alle kamers en suites hebben een eigen inrichting.

BEKIJK HOTEL