We hebben voor jou de beste cocktailbars van Rotterdam op een rijtje gezet. Mainport is het perfecte start- en eindpunt voor een stijlvolle cocktail night in Rotterdam!

Cocktailbar on The Rocks (Mainport)Mainport-Girl

Geniet op het luxe terras aan de kade – met fenomenaal uitzicht op het water – van een heerlijke cocktail en voortreffelijke versnaperingen bij cocktailbar on The Rocks. Ga voor een van de signature cocktails of laat de barmannen jouw speciale cocktail bereiden. De perfecte start van jouw avond!

Dr. Rotterdam – Alleen op afspraak zonder recept

De meest bijzondere cocktails, die zonder recept maar aan de hand van symptomen (voorkeuren) bereid worden. Waar deze cocktailbar verstopt zit zullen we nog even geheim houden, maar bij Inntel Hotels kunnen ze je aan het geheime nummer van deze cocktail bar helpen. Op deze manier kun je een consult boeken en jouw patiëntnummer (toegangscode) bemachtigen.

Blender

In het culturele hart van Rotterdam vind je cocktailbar Blender. Deze klassiek ogende bar serveert fantastische cocktails. Naast de heerlijke cocktails, maken de culinaire gerechten en het elegante clubgedeelte Blender uniek.

Admiraliteit Bar & Kitchen

Deze kleine maar stijlvol ingerichte cocktailbar, is een goede aanwinst voor Rotterdam. De vriendelijke barmannen weten hoe ze je blij kunnen maken met heerlijke klassieke cocktails of laten je verrassende nieuwe cocktails proeven.

Bar Restaurant Level

Een fijne, knusse cocktailbar midden in het centrum van Rotterdam. De bartenders van Level mixen, stirren of shaken de meest kleurrijke cocktails op aanvraag. Naast killer cocktails kun je er ook terecht voor bistro food of cocktailworkshops.

Een stijlvolle afsluiting

Om de cocktail night in stijl af te sluiten, slaap je uiteraard bij Mainport, het enige Design Hotel in Rotterdam! Wat dacht je van de Waterfront Spa kamer met een kolossale ronde Jacuzzi en Prive Sauna?! Of de Harbour Kamer met uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam?

BEKIJK HOTEL

 

Gerelateerde berichten