Beste cocktailbars van Rotterdam - The Innsider - Inntel Hotels

Cocktails in Style

In een kosmopolitische stad zoals Rotterdam ga je natuurlijk voor cocktails in Style. We hebben voor jou de beste cocktailbars van Rotterdam op een rij gezet. Hier geniet je van de meest spraakmakende dranken. Het perfecte start- en eindpunt voor een stijlvolle cocktail night in Rotterdam is natuurlijk Mainport!

Cocktailbar on The Rocks (Mainport)

Geniet op het luxe terras aan de kade – met fenomenaal uitzicht op het water – van een heerlijke cocktail en voortreffelijke versnaperingen bij cocktailbar on The Rocks. Ga voor een van de signature cocktails of laat de barmannen jouw speciale cocktail bereiden. De perfecte start van jouw avond!

YOLO

Met signature cocktails zoals “The Naughty Schoolgirl” en “The Golddigger” is de toon van de avond snel gezet bij YOLO. Deze kleine maar stijlvol ingerichte cocktailbar heeft meer dan 200 exclusieve dranken. De vriendelijke barmannen weten hoe ze je blij kunnen maken met heerlijke klassieke cocktails of laten je verrassende nieuwe cocktails proeven.

The cocktail stories

Op een geheime locatie in Rotterdam vertellen ze je het verhaal van de cocktail én de SpeakEasy. Laat je verrassen door mysterieuze combinaties of boek een workshop en leer ze zelf maken. Als je het avontuur aandurft helpen onze receptionisten je graag met het maken van een reservering.

The Rumah

In het Indonesisch betekend Rumah, thuis en dat is ook het gevoel dat ze je bij deze bar willen meegeven. Rum speelt ook een grote rol bij de cocktails die ze hier serveren. Proef de sfeer van Rotterdam en geniet hier van een klassieke of minder bekende cocktail.

Dr. Rotterdam – Alleen op afspraak zonder recept

De meest bijzondere cocktails, die zonder recept maar aan de hand van symptomen (voorkeuren) bereid worden. Waar deze cocktailbar verstopt zit zullen we nog even geheim houden, maar bij Inntel Hotels kunnen ze je aan het geheime nummer van deze cocktail bar helpen. Op deze manier kun je een consult boeken en jouw patiëntnummer (toegangscode) bemachtigen.

Een stijlvolle afsluiting

Om de cocktail night in stijl af te sluiten, slaap je uiteraard bij Mainport, het enige Design Hotel in Rotterdam! Wat dacht je van de Waterfront Spa kamer met een kolossale ronde whirlpool en prive Sauna?! Of de Harbour Kamer met uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam? Je slaap hier gegarandeerd als een roos. Bekijk het luxe 5-sterren hotel via onderstaande knop.

BEKIJK HOTEL