Nog even en het is alweer december. En de decembermaand brengt altijd een hoop gezelligheid met zich mee. En daar geven kerstmarkten maar al te graag invulling aan. Wij hebben voor jou de leukste, meest bijzondere en mooiste kerstmarkten in ons land op een rijtje gezet. Niet de geijkte traditionele markten, maar iets unieks, iets extravagants of met een buitenlands tintje.

FeelGood Market Kersteditie

Eindhoven // Strijp-S // 17-18 december

De FeelGood Market bevindt zich op het meest creatieve terrein van Eindhoven: Strijp-S. De markt biedt een brede selectie aan kraampjes met origineel handgemaakte producten en duurzame items. Van design, kunst en mode tot aan streekproducten en biologische gerechten. Het leuke is dat je hier ook meteen de ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen leert kennen. En met de nodige live (uiteraard kerst-) muziek is een uitje naar de FeelGood Market bij voorbaat al een succes!

Funky Xmas Market

Amsterdam // Westergasterrein // 10 december

De naam zegt het al: deze kerstmarkt is allesbehalve traditioneel. Hier is alles iets meer, ja wat zullen we zeggen, funky? Geen traditionele kerstballenkraampjes, maar net allemaal iets unieker. Geniet van een goede kop warme chocolademelk of een heerlijk glaasje glühwein. De gezellige sfeer en het aanbod aan livemuziek maken de Westergasfabriek de leukste go-to markt van Amsterdam! Psst…. Om te schaatsen ga jij uiteraard naar Christmas Village on Ice op het Museumplein.

Scandinavische Kerstmarkten

Rotterdam // Noorse Zeemanskerk, Deense Zeemanskerk, Finse Zeemanskerk // november

Tijd voor iets anders. Stiekem laten wij ons al jaren inspireren door Scandinavisch design. En dat kun je nu ook terugvinden op de Scandinavische kerstmarkten in Rotterdam! De Noorse Zeemanskerk, Deense Zeemanskerk en Finse Zeemanskerk werken samen en bieden allemaal een eigentijdse kerstmarkt met traditionele delicatessen, designstukken en kerstversieringen.

Westzaanse Winter Fair

Zaandam // Westzaan // 9 december

De Westzaanse Winter Fair is misschien iets traditioneler dan al het bovenstaande, maar wel zóóó mooi dat deze niet mag ontbreken in het lijstje. Hier ga je je geen moment vervelen, want deze kerstmarkt zit vol verrassingen! Ruim 25 kerstkraampjes, een groot aantal foodtrucks, barretjes, optredens, lichtjes, verhalenvertellers, activiteiten en spellen, en natuurlijk de Kerstman met zijn Kerstvrouw. En dat is niet eens alles!

Inntel Hotels

De decembermaand wordt nog leuker wanneer je er een paar dagen tussen uitgaat. Na een bezoek aan een van de leukste kerstmarkten in ons land zijn er verschillende luxe hotels waar jij heerlijk tot rust kunt komen. Inntel hotels is een snelgroeiende keten van hotels in Nederland, met o.a. Inntel Hotels Amsterdam Centre, Inntel Hotels Rotterdam Centre, Mainport Hotel (Rotterdam), Inntel Hotels Amsterdam Zaandam en Inntel Hotels Art Eindhoven.

BEKIJK INNTEL HOTELS

 

Gerelateerde berichten