De mooiste & origineelste kerstmarkten van het land

Nog even en het is alweer december. De decembermaand brengt altijd een hoop gezelligheid met zich mee. Daar geven kerstmarkten maar al te graag invulling aan. Wij hebben voor jou de leukste, meest bijzondere en mooiste kerstmarkten in ons land op een rij gezet. Niet de geijkte traditionele markten, maar iets unieks, iets extravagants of kerstmarkten met een buitenlandse tint.

FeelGood Market Kersteditie

Eindhoven // Strijp-S // 15 december

De FeelGood Market bevindt zich op het meest creatieve terrein van Eindhoven: Strijp-S. De markt biedt een brede selectie aan kramen met origineel handgemaakte producten en duurzame items. Van design, kunst en mode tot aan streekproducten en biologische gerechten. Het leuke is dat je hier ook meteen de ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen leert kennen. Met de nodige live (uiteraard kerst-) muziek is een uitje naar de FeelGood Market bij voorbaat al een succes!

Funky Xmas Market

Amsterdam // Westergasterrein // 15 december

De naam zegt het al: deze kerstmarkt is allesbehalve traditioneel. Je zult hier geen traditionele kerstballenkramen vinden, maar kramen met wat meer unieke items. Geniet van een goede kop warme chocolademelk of een heerlijk glas glühwein. De gezellige sfeer en het aanbod aan livemuziek maken de Westergasfabriek de leukste go-to markt van Amsterdam! Het enige wat er niet is is een schaatsbaan, maar daarvoor kun je naar Christmas Village on Ice op het Museumplein.

Scandinavische Kerstmarkten

Rotterdam // Noorse Zeemanskerk, Deense Zeemanskerk, Finse Zeemanskerk, Scots International Church // november

Scandinavië inspireert designers al een tijd. Voor je eigen Scandinavische inspiratie kun je terecht bij de Scandinavische kerstmarkten in Rotterdam! De Noorse Zeemanskerk, Deense Zeemanskerk en Finse Zeemanskerk en de Zweede kerk bieden allemaal een eigentijdse kerstmarkt met traditionele delicatessen, designstukken en kerstversieringen.

Country & Christmas Fair

Utrecht // Kasteel de Haar // 19 t/m 24 november

Een sprookjesachtige omgeving vol gezelligheid dat is de Country & Christmas Fair. Met een heus Dickens-koor waan je je al snel in een klassieke kerst. Bereid je voor op de feestdagen met glühwein en de leukste kerstitems.  Kerstsfeer is hier gegarandeerd!

Westzaanse Winter Fair

Zaandam // Westzaan // 14 december

De Westzaanse Winter Fair is misschien iets traditioneler dan al het bovenstaande, maar wel zo mooi dat deze niet mag ontbreken in het lijstje. Hier ga je je geen moment vervelen, want deze kerstmarkt zit vol verrassingen! Ruim 25 kerstkramen, een groot aantal foodtrucks, bars, optredens, lichtjes, verhalenvertellers, activiteiten en spellen, de Kerstman met zijn Kerstvrouw en nog veel meer leuke dingen om te ontdekken op deze fair.

Inntel Hotels

De decembermaand wordt nog leuker wanneer je er een paar dagen tussen uitgaat. Na een bezoek aan een van de leukste kerstmarkten in ons land zijn er verschillende luxe hotels waar jij heerlijk tot rust kunt komen. Inntel hotels is een snelgroeiende hotelgroep van hotels in Nederland, met o.a. Inntel Hotels Amsterdam Centre, Inntel Hotels Rotterdam Centre, Mainport Hotel (Rotterdam), Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Inntel Hotels Utrecht Centre en Inntel Hotels Art Eindhoven.

You’ll be surprised!

BEKIJK INNTEL HOTELS