Bloemenfestijn in Nederland

Een lente is niet compleet zonder een fleurig bezoek aan het mooiste bloemenfestijn van Nederland. Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Voor een unieke en onvergetelijke belevenis combineer je een dag naar de Keukenhof met de jaarlijkse Bloemencorso Bollenstreek.

Bloemencorso

17 april 2021
Bloemencorso Bollenstreek is wereldwijd bekend. Elk jaar komen hier de meest prachtige praalwagens voorbij. Wat deze Bloemencorso unieker maakt dan anderen is het gebruik van bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen.  Uiteraard is de optocht elk jaar anders dankzij een wisselend thema.
De optocht bestaat uit zo’n twintig praalwagens én meer dan dertig met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Voor een extra feestelijke uitstraling wordt de stoet begeleid door muziekkorpsen. Langs de gehele route is er voldoende ruimte voor de vele honderdduizenden bezoekers. De organisatie heeft ook verschillende tribunes van waaraf je gegarandeerd een mooi zicht hebt op de praalwagens.
Inntel Hotels Tip: Bezoek het Bloemencorso, geniet van de feestelijke uitstraling en bezoek het Keukenhof als afsluiter van de dag.

Keukenhof

Terug in 2021
Keukenhof is een werkelijk bloemenfestijn met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare. Het hele park wordt beheerst door geweldige geuren en kleuren. De hoofdattractie van Keukenhof zijn de bloemen, maar daarnaast is er nog veel meer. Zo is er kunst van het Kröller-Möller museum in het park, een fluisterboot, een speeltuin en een dierenweide. Kortom, genoeg te zien en doen voor jong en oud.

Om iedereen toch van de bloemenpracht te laten genieten zal Keukenhof op hun Facebook pagina regelmatig films van het park laten zien.
Inntel Hotels Tip: In alle rust genieten van Keukenhof? Zorg dan dat je of voor 10:30 uur of na 16:00 uur in het park bent.

Bereikbaarheid
Keukenhof ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is gemakkelijk te bereiken via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) en de A44 (afslag 3 Lisse). Met het openbaar vervoer is de Keukenhof bereikbaar vanaf het treinstation. Op Schiphol kun je overstappen op bus 858 die je direct langs de prachtige bloemenvelden naar de Keukenhof brengt.
Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

Maak er een compleet weekend weg van en geniet van een overnachting bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam of Inntel Hotels Amsterdam Centre.

You’ll be surprised.