Een lente is niet compleet zonder een fleurig bezoek aan het mooiste bloemenfestijn van Nederland. Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Voor een unieke en onvergetelijke belevenis combineer je de dag met de jaarlijkse Bloemencorso Bollenstreek.

Bloemencorso

10 april 2019 tot en met 14 april 2019
Het thema voor het Bloemencorso 2019 is ‘Changing World’. Wij zijn trots op onze mooie, kleurrijke wereld. Een wereld vol innovatie dat continue blijft veranderen. Van 10 tot en met 14 april 2019 kun je genieten van het jaarlijkse corso met een mooie presentatie van deze veranderende wereld.
De optocht bestaat uit zo’n twintig praalwagens en wel meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Voor een extra feestelijke uitstraling wordt de stoet begeleid door muziekkorpsen. Langs de gehele route is er voldoende ruimte voor de vele honderdduizenden bezoekers. Een greep uit de programma’s is hier te vinden.
Ga op reis in de ‘Changing World’.
Inntel Tip: Bezoek het Bloemencorso, geniet van de feestelijke uitstraling en bezoek het Keukenhof als afsluiter van de dag.

Keukenhof

21 maart 2019 tot en met 19 mei 2019
Keukenhof is een werkelijk bloemenfestijn met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare. Het hele park wordt beheerst door geweldige geuren en kleuren. Vanaf 21 maart tot en met 19 mei 2019 kun je honderden diverse bloemen bewonderen. Voor de 70ste editie heeft het befaamde park een nieuwe speciale thema, Flower Power. In het Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Flower Power, de kracht van de bloemen.
Inntel Tip: Genieten in alle rust van Keukenhof? Zorg dan dat je of voor 10:30 uur of na 16:00 uur in het park bent.

Bereikbaarheid
Keukenhof ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is gemakkelijk te bereiken via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) en de A44 (afslag 3 Lisse). Met het openbaar vervoer is de Keukenhof bereikbaar vanaf het treinstation. Op Schiphol kun je overstappen op bus 858 die je direct langs de prachtige bloemenvelden naar de Keukenhof brengt.
Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

You’ll be surprised.

Gerelateerde berichten