Je kunt net zoals voorgaande jaren weer drie dagen culinair en muzikaal genieten in Rotterdam-Nesselande. Vanaf donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus 2019 vindt de negende editie van CuliNESSE, het Culinair Muziekfestival plaats. Uit de hele regio trekken gerenommeerde restaurants alles uit de kast om culinaire hapjes voor je neer te zetten, terwijl jij geniet van diverse optredens.

Wereldse gerechten

Alle deelnemende restaurants komen uit de regio van Rotterdam, maar hebben wereldse keukens. De restaurants staan bekend om hun iconische smaken en tongstrelende gerechten. Neem bijvoorbeeld de ‘Asian Glories’, een Rotterdams begrip waar je de Chinese keuken herontdekt. Hier worden alleen écht authentieke Chinese gerechten geserveerd. Ook de liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen. Restaurant L’Italiano zal typisch traditionele gerechten serveren.

Spectaculaire optredens

Geniet tijdens het eten van de vele optredens van bekende (Nederlandse) artiesten. Wist je bijvoorbeeld dat Maan, Guus Meeuwis en Waylon komen optreden? Het Culinair Muziekfestival CuliNESSE bestaat uit drie podia. Het CuliNESSE Hoofdpodium vindt je op het muzikale veld. De CuliNESSE Sunset Kroeg vindt je op de boulevard en het DaDa Podium vindt je op het culinaire strand.

Het festival wordt dit jaar gehouden aan het Oeverpark en zal daarom deels plaatsvinden op het strand. Hoe leuk is dat? Dus vergeet niet van de mooie zonsondergang te genieten. Want bij CuliNESSE zakt de zon in het water van het meer achter de festival podia.

Kun je niet kiezen op welke dag je gaat? Dat is logisch natuurlijk. Maar er is genoeg te doen in Rotterdam. Als je ideeën nodig hebt voor de rest van je weekend, zoek dan niet verder. Lees ons nieuwe artikel: 48 uur in Rotterdam.

You’ll be Surprised!

Gerelateerde berichten