DE BESTE STRANDCONCERTEN VAN 2023!

Heb jij zin in een groot strandfeest? Met de zon op je bol genieten van heerlijke muziek, koude drankjes en lekker eten? Op het strand van Scheveningen vind deze zomer een geweldig muziekspektakel plaats: het Live on the Beach concert en Beatstad festival! Maak er samen met je vrienden een feestje van en sluit de dag perfect af met een overnachting in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach op 500 meter afstand van het feestterrein. Een memorabele dag die je niet wil missen!

Strandconcert Live on the Beach: Anouk & BLØF!

De meest succesvolle rockzangeres van Nederland geeft samen met één van de grootste bands van ons land een uniek strandconcert in Scheveningen. Mis dit niet en zet daarom donderdag 31 augustus 2023 dik gedrukt in uw agenda!

Je hebt zangeressen, en je hebt Anouk. Anouk is van de buitencategorie. Ze is een karakter dat de Nederlandse popwereld al bijna 25 jaar lang kleur geeft. Steeds weer overtuigt zij met sterke songs en een stem die je nu eens bij je strot grijpt, dan weer ontroert. Enkele van haar grote hits zijn ‘R U Kiddin Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row en Woman, maar zo kunnen we nog wel even doorgaan!

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’,  ‘Mannenharten’ en natuurlijk de nummer 1 hit ‘Zoutelande’.

Tijdens de LIVE on the BEACH Strandconcerten sta jij met je vrienden met de voeten in het zand en uitzicht op zee te genieten van de beste nummers van Anouk & BLØF!

BOEK NU ANOUK & BLØF

Beatstad: DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S en de Geit

Den Haag mag weer trots zijn op de (wereld)beroemde artiesten die de stad heeft voortgebracht. Dat was in de jaren ‘60 al het geval met bands als Shocking Blue, The Motions en Golden Earring. En in de jaren ’90 met artiesten als Anouk en Kane.

Maar anno 2023 komt de meest populaire muziek ook weer uit Den Haag!

Om dit te vieren keert éénmalig het Beatstad Festival terug met wel een hele speciale editie. De vier grootste bands van Nederland; DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, allemaal afkomstig uit Den Haag, hebben de handen ineengeslagen en zullen éénmalig hetzelfde podium betreden op het legendarische strand van Scheveningen.

Nog niet eerder hebben deze bands gezamenlijk een eigen concert in hun woonplaats Den Haag gegeven waardoor er over een historische gebeurtenis kan worden gesproken.

Mis dit niet, want het dak gaat er af in deze speciale thuiswedstrijd!

BOEK NU BEATSTAD


Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar staat de concertserie Live On The Beach ook dit jaar op de derde avond in het teken van Het Grootste Zomerfeest van Nederland. De Zonnegoden die garant staan voor hét Zomerfeest van 2023 zijn o.a. Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex. Kris Kross Amsterdam sluit deze zomerdag met een spectaculaire show af. De muzikale hosts van dit grootste Zomerfeest zijn Qmusic dj’s Menno Barreveld en Joost Swinkels.

Combineer uw bezoek aan dit geweldige zomerfeest met een verblijf bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Met het hotel op 500 meter afstand van het feestterrein, ervaart u de ultieme festivaldag. Zing en dans mee met de voeten in het zand en geniet tot aan de zwoele avond van optredens van Nederlandse topartiesten! Na afloop komt u binnen enkele minuten tot rust in uw kamer met uitzicht op de zee, strand of skyline van Den Haag.

BOEK NU Het Grootste Zomerfeest

 


Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is gelegen op de kop van het Noordelijke Havenhoofd. Vanuit de luxe kamers van de 13 verdiepingen tellende hotel, heb je een adembenemend uitzicht op de Noordzee, Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke locatie aan het strand zijn de verschillende strandactiviteiten en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.
Door de golven van de zee en de meeuwen die langs vliegen, ontwaak je na een dag feesten de volgende ochtend langzaam uit je slaap. Start de dag met een uitgebreid ontbijt in Brasserie Willem I en geniet van de faciliteiten in wellness centre Spa Flow.

sea view kamer