Het duurt niet lang meer voordat de laatste maand van dit jaar aanbreekt. De decembermaand brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Bij Inntel Hotels is er altijd wel een plekje voor een ontspannen overnachting. Waar viert u de feestdagen?

Rotterdam

December is een perfecte maand om Rotterdam te bezoeken met tal van leuke activiteiten rond de Kerst! Zo zijn straten in het centrum prachtig verlicht door de kerstlichtjes in de bomen en op de Coolsingel vind je voor het Rotterdamse Stadhuis de grootste kerstboom van Rotterdam. Daarnaast kun je uiteraard goed winkelen, lekker uiteten en uitbundig feestvieren tijdens de kerstperiode in Rotterdam. Op kerstavond zijn de Rotterdamse kerken open om gezamenlijk het kerstfeest te vieren.

Eindhoven

Een prachtige traditie in Eindhoven is de fakkeltocht. Op Kerstavond wordt traditioneel stilgestaan bij verdraagzaamheid, vrede en respect. Duizenden mensen laten zien dat ze zich willen inzetten voor een tolerant, verdraagzaam Eindhoven. De route gaat langs allerlei koortjes, muzikanten en kraampjes. De tocht is de grootste fakkeltocht van Europa en begint op het Wilhelminaplein.

Arrangementen

Overnachten tijdens de feestdagen kan bij Inntel Hotels in Rotterdam en Eindhoven met een speciaal feestdagen arrangement. Naar welke stad ga jij?

Rotterdam

Inntel Hotels Rotterdam Centre
RESERVEER KERST SPECIAL Kerst Special vanaf € 50 p.p.

RESERVEER OUD EN NIEUW SPECIAL Oud & Nieuw Special vanaf € 137,50 p.p.

Mainport by Inntel Hotels

RESERVEER KERST SPECIAL Kerst Special vanaf € 75 p.p.

RESERVEER OUD EN NIEUW SPECIAL Oud & Nieuw Special vanaf € 192,50 p.p.

Eindhoven

Inntels Hotels Art Eindhoven

RESERVEER KERST SPECIAL Fijne Dagen Special voor € 84,50 p.p.

RESERVEER OUD EN NIEUW SPECIAL Gelukkig Nieuwjaar! Special voor € 135 p.p.

 

 

Gerelateerde berichten