Als je van plan bent met Black Friday een weekend weg te gaan in Nederland is de kans groot dat je gaat winkelen. Om de keuze makkelijker te maken, hebben wij de leukste winkelsteden en de winkel hotspots voor jullie op een rijtje gezet.

Utrecht

Vanaf het Centraal station loop je meteen winkelcentrum Hoog Catharijne in. Hier vind je meer dan 90 winkels, voor ieder wat wils! Vanuit het winkelcentrum loop je ook zo de oude binnenstad in. Langs de grachten vind je boetiekjes, vintage stores én niet onbelangrijk: heerlijke lunchplekken. Want door te winkelen krijg je natuurlijk wel trek.

Te moe om na het winkelen naar huis te gaan? Inntel Hotels Utrecht Centre ligt naast Utrecht Centraal Station.

Eindhoven

Dat is dé Design stad van Nederland. Op het gebied van mode en winkelen staat Eindhoven bij velen hoog op het lijstje. Naast de vele variatie aan winkels in het centrum, kun je ook binnen goed winkelen. Eindhoven heeft veel winkelcentra zoals Winkelcentrum Woensel (160 winkels!) en het Kastelenplein. Bij het Meubelplein Ekkersrijt, je raad het al, kun je terecht voor al je interieurwensen.

Leuk feitje: elke zondag is koopzondag!

Inntel Hotels Art Eindhoven ligt binnen loopafstand van alle leuke plekken voor iedereen die het een lange reis vind.

Rotterdam

Is een van de weinige steden waar je 7 dagen per week kan winkelen. In bekende winkelstraten, zoals de Koopgoot, Lijnbaan en Hoogstraat vind je een variatie van unieke boetiekjes en hippe winkels. Maar vergeet ook vooral de beroemde Markthal niet. Met zijn opvallende architectuur en bijzondere kramen en winkels, kan deze niet ontbreken uit je shopping trip.

Inntel Hotels Rotterdam Centre & het 5-sterren Mainport Hotel bieden alles om te relaxen na een dagje shoppen.

Zaandam

Je hoeft maar de Zaanse Schans af te gaan of het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam uit te lopen en je bent in het stadshart. Met leuke lunchplekken en winkels kun je jezelf het hele weekend goed vermaken! Ben je bijvoorbeeld al eens bij de culturele YadaYada markt geweest? Bij deze maandelijkse markt vind je gifts, muziek én lekker eten.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is de ideale uitvalsbasis voor een dagje winkelen of een bezoek aan de Zaanse Schans.

Amsterdam

Waar shop je beter dan in de hoofdstad? Of je nu van de dure merken bent,  een kledingbudget hebt of op zoek bent naar hippe kleding, hier kan iedereen slagen. Hiervoor moet je wel een plan trekken natuurlijk. Vertrek vroeg en op gemakkelijke schoenen om de winkelgebieden af te struinen naar dat ene leuke item.

Boek het “Shop Till You Drop” arrangement van Inntel Hotels Amsterdam Centre voor de perfecte shopervaring.

You’ll be surprised!

Gerelateerde berichten