Dinner in Motion - Inntel Hotels Art Eindhoven
Dinner in Motion

Dinner in Motion

Uiteten

Uiteten gaan is natuurlijk leuk, maar het lijkt wel allemaal op elkaar. Je gaat aan tafel, krijgt de menukaart en bestelt jouw gerecht. Neemt er een drankje bij en kletst met je gezelschap.
Wat als het héél anders kan?

Een keer helemaal anders uiteten in Eindhoven!

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant waar je met een grote groep mensen gelijktijdig dineert aan 1 lange tafel. Zowel rondom als op de tafel worden spectaculaire beelden geprojecteerd die samen met het uitgebreide diner zorgen voor een sensationele beleving.

Het concept is geschikt voor particuliere bezoekers, maar ook voor zakelijke aangelegenheden of andere grote groepen. Beleef samen met collega’s, klanten, familie of vrienden een bijzondere avond met of zonder eigen custom-made introscène. Natuurlijk kun je bij Inntel Hotels Art Eindhoven beginnen met een borrel en vervolgens te voet naar de show. Deze is op 200 meter loopafstand gelegen in Piazza!

Inntel Hotels Art Eindhoven

In samenwerking met Dinner in Motion bieden wij de Dinner in Motion special aan op basis van beschikbaarheid. Hiermee krijg je een premium ticket voor Dinner in Motion, kun je aaneengesloten overnachten in een unieke kamer inclusief internationaal ‘champagne’ ontbijt en ontspannen in onze Spa Lux.

Is deze special niet beschikbaar op de door jou gekozen datum? Dan krijg je bij het ticket van Dinner in Motion altijd 15% korting op je overnachting bij Inntel Hotels Art Eindhoven.