Ieder jaar groeit Dutch Design Week, in het aantal designers, met meer locaties en leukere evenementen. Het event vindt plaats in de stad die innovatie en creativiteit ademt, Eindhoven. In negen dagen van 19 t/m 27 oktober 2019 wordt Dutch Design Week 2019 bezocht door meer dan 350.000 bezoekers. Dit jaar is het thema ‘If not now, then when?’.

Creatief Design & Locaties

Op vele en ongebruikelijke locaties worden de designs gepresenteerd. De hele stad Eindhoven wordt benut en alle deuren worden opengetrokken tijdens Dutch Design Week. Je vindt de concepten bij de Strijp gebieden S, T & R, maar ook bij Warehouse of Innovation en Temporary Art Center (TAC) in het centrum Eindhoven worden de ruimtes gevuld.

DDA

De meest onderscheidende designs maken kans op de Dutch Design Award. Dit zijn ontwerpen die zich op meerdere onderdelen uniek maken. Criteria voor het winnende ontwerp zijn onder andere; het design dat het meest relevant is, impact heeft op het gerichte vakgebied in combinatie met de aanpak en vorm van het concept wordt de winnaar gekozen. De verschillende categorieën waarin prijzen vallen lopen uiteen van Habitat tot Young Designer. Bekijk alle categorieën en voorwaarden op de site van Dutch Design Awards.

Overnachten
Overnacht tijdens de Dutch Design Awards in het artistieke Inntel Hotels Art Eindhoven. Het 4 sterrenhotel, waar geen enkele van de 230 kamers hetzelfde is, is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Inntel Hotels Art Eindhoven bevindt zich op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, kunst galerijen, musea én de Dutch Design Week.

Bekijk ook de winnaar van 2018, Royal Delft Augmented Blueware, in de gallerij van Inntel Hotel Art Eindhoven.

You’ll be surprised!

BEKIJK HOTEL

 

Gerelateerde berichten