Je heb je vast al eens gehoord van een escape room of ben jij een echte escape room fan en ga je alle steden af om opzoek te gaan naar jouw nummer 1? In een escape room word je samen met je teamgenoten opgesloten in een kamer en aan de hand van aanwijzingen en het oplossen van puzzels moet je uit de kamer ontsnappen. Uit een escape room komen is veelal nog een hele uitdaging. Een escape room vraagt je om puzzels op te lossen en aanwijzingen op te volgen of verbanden te zien. Je beleeft emoties als angst, stress, blijdschap, verslagenheid en euforie, binnen een erg kort tijdsbestek. Eenmaal binnen is het knop om en ga je een hele andere wereld beleven. Je gaat door een emotionele achtbaan, waarbij het de kunst is om zo goed mogelijk samen te werken met je teamgenoten.

Escaperoom040

Escaperoom040 ligt midden in het centrum van Eindhoven in het oude Light Appliance Centre van Philips. Je kunt kiezen uit vijf verschillende kamers ieder met een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Voor welke kamer kies jij? The Submarine, The Secret of Tomb, Moriaty’s Study, The Laboratory of de Kwakzalver. Zodra je hebt gekozen gaat de deur dicht en heb je 60 minuten de tijd… ga jij het het halen?

Inntel Hotels Art Eindhoven & Escaperoom040

Inntel Hotels Art Eindhoven is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, art galeries en musea. Ook het Station Eindhoven, Philips Stadion (PSV) en Design District Strijp-S zijn om de hoek. Genoeg te ontdekken in de levendige stad Eindhoven! Maar er is meer! Op een steenworp afstand van het hotel ligt Escaperoom040 en om het weekend compleet te maken is er de Inntel Escape Special.

Inntel Escape Special
• Overnachting in een unieke kamer
• Internationaal ontbijtbuffet met ‘champagne’
• Escape room naar keuze voor 2 personen
• Gratis toegang tot Spa Lux en Life Fitness Gym

Voor €84,50 p.p.

RESERVEER INNTEL ESCAPE SPECIAL

 

Gerelateerde berichten