Expositie van kunstenaar Stef van Strij bij Inntel Hotels Art Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven biedt de mogelijkheid aan jonge kunstenaars op te exposeren. Vanaf 1 maart zijn de werken van opkomend kunstenaar Stef van Strij te bewonderen in de Art Gallery van Inntel Hotels Art Eindhoven. Zijn minimalistische art pieces zijn strak van vorm en gekenmerkt door het gebruik van 23 karaat bladgoud. Elk kunstwerk bevat een certificaat van echtheid. Bij aankoop van een van de werken brengt Stef persoonlijk het kunstwerk naar de nieuwe eigenaar. Deze exposite is nog te zien tot en met 31 augustus 2023.

Lees snel verder en plan uw bezoek aan de Art Gallery.

STEF VAN STRIJ 

Stef van Strij is geboren in Gouda. Op jonge leeftijd werd hij geïnspireerd door zijn grootmoeder (Ineke van Dijk) die bronzen beelden en portretten maakte voor invloedrijke mensen en overheden over de hele wereld. Na verschillende banen in de mode en sales besloot hij naar Amsterdam te verhuizen om een nieuw leven te beginnen. Drie jaar later had hij een succesvol bedrijf , dat zendtijd verkocht voor Nederlandse tv-programma’s. Stef had alles waar hij van droomde. Een luxe grachtenpand in de stad,  zijn droomauto, een succesvol bedrijf en genoeg geld om jaren te reizen. Helaas was hij ongelukkiger dan ooit tevoren. Al deze materialistische dingen bleken slechts tijdelijk genot en hadden niets te maken met echt geluk of wie hij werkelijk was. Toen de pandemie kwam, verloor hij zijn bedrijf en belandde hij in een slechte omgeving met veel feesten en drugsgebruik, gevolgd door een burn-out en depressie.

Op dit punt kon hij niet lager, dus na een ellendig jaar besefte hij dat de enige weg omhoog was. Hij vond zingeving in creativiteit en het inspireren van anderen met zijn kunst.

THE ART GALLERY
Inntel Hotels Art Eindhoven is gefocust op de kunst. In de glazen serre die de Lichttoren en het Mathildegebouw met elkaar verbindt is de Art Gallery gevestigd. In de Art Gallery zijn continue exposities te vinden van getalenteerde exposanten. Inntel Hotels Art Eindhoven maakt het mogelijk om een verblijf te combineren met het bewonderen van de nieuwste tentoonstellingen in samenwerking met lokale kunstenaars. Breng zeker een bezoekje aan de Art Gallery en boek je verblijf via de website van Inntel Hotels Art Eindhoven. Neem ook een kijkje op Bezoek deze exposities in Eindhoven in 2022 voor andere inspirerende expo’s.

         

You’ll be surprised!