Zondagen saai? Wel nee, niet in Eindhoven! Iedere 3e zondag van de maand staat Eindhoven in het teken van Feel Good. Voor gezelligheid, inspiratie en unieke spulletjes is de FeelGood Market the place to be!

Waar: Eindhoven Festivalterrein/Klokgebouw Strijp S.
Wanneer: Elke derde zondag van de maand
Tijd: 12:00 – 18:00 uur
Prijs:
Gratis entree!

Van fashion en design tot (bio)food en streekproducten, van muzikale optredens tot gezellige activiteiten voor kinderen. Je vindt het allemaal in Eindhoven. Op de FeelGood Market kunnen ontwerpers en creatieve geesten hun eigenzinnige creaties met een breed publiek delen. Bovendien variëert het aanbod per editie, zodat je ook de volgende keer weer exclusieve producten tegen zult komen! Op de FeelGood Market in Eindhoven is vervelen geen optie. Na het afstruinen van de kraampjes kan je mee doen aan een van de vele workshops of genieten van diverse theater-, muziek- en dansacts. Wil je alle indrukken even op je laten inwerken? Op het terras kan je neerploffen in een van de zitzakken om weer helemaal bij te komen.

FEEL GOOD WEEKEND

De FeelGood market bevindt zich in het Design District Strijp S, het creatief & cultureel hart van de stad Eindhoven. Hier vind je talrijke leuke zaakjes, boetieks, galeries, speciaalzaken en andere verrassende retail- en horecaconcepten. Het maakt Eindhoven tot een van hipste bestemmingen voor een weekendje weg. Gun jezelf een compleet ‘Feel Good weekend‘ en droom s’nachts weg in een heerlijk bed bij Inntel Hotels Art Eindhoven, op loopafstand van Strijp S en de FeelGood Market! Ben je op zoek naar meer inspiratie voor een weekend weg in Eindhoven? Bekijk onze tips in 48 uur in Eindhoven.

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten