Inntel Hotels Utrecht Centre - Champagne - feestdagen - vieren (1)

Top 3 redenen om de feestdagen in een hotel te vieren

Heb jij talloze redenen waarom je liever de deur uit bent dan thuis met de feestdagen? Hieronder de belangrijkste redenen om de feestdagen nét even anders door te brengen. Namelijk met een overnachting bij Inntel Hotels! Dat is optimaal genieten van jouw kostbare vrije dagen en écht tot rust komen. Speciaal voor de feestdagen hebben wij Kerstspecials samengesteld. Wij geven jou de excuses die je nodig hebt om de feestdagen in een hotel te vieren.

1. Ontsnap naar luxe en ontspanning

Ontspannen in een ruime whirlpool met fantastisch uitzicht, opwarmen in de sauna en toasten met een koel glas bubbels. Is dat niet het beste kado dat je jezelf kunt geven dit jaar?
Dit jaar vieren wij de feestdagen anders dan voorgaande jaren. Daar waar eerst een lange tafel stond met al jouw familieleden naast elkaar, zullen wij dit jaar het gezelschap klein houden. Verras jezelf daarom eens met een heerlijke overnachting in een ruime luxe kamer met privé wellness faciliteiten. Combineer dat met de persoonlijke aandacht van ons personeel en beleef een paar onbezorgde dagen.

2. Zonder verwachtingen het nieuwe jaar in!

Onze vrije (feest)dagen zijn schaars en daar willen wij het meeste uithalen. Kom tot rust én maak er een speciale gelegenheid van. Boek een Rust & Relax Special om ultiem te ontspannen in een Spa- of Wellness kamer. De volgende dag kun je extra lang uitslapen en genieten van het ontbijtbuffet met bubbels. Laat de verplichtingen aan je voorbij laten gaan zonder je daar schuldig over te voelen. Als jouw omgeving vraagt of je al plannen hebt dan heb je een eerlijk antwoord. Je gaat heerlijk ontspannen en je in de watten laten leggen in een wellnesshotel. Door met alleen jouw gezin of partner een hotelkamer te boeken houd je het heerlijk rustig en maak je tijd voor elkaar.

3. Stress-vrij kerstdiner

Breng deze kerst net even anders door dan voorgaande jaren. Verblijf in een luxe hotel in eigen land en geniet van jouw welverdiende rust in een romantische setting. Boek een Kerstspecial of Rust & Relax Special en geniet tijdens de feestdagen van de luxe (wellness) faciliteiten in eigen stad of in een van onze andere bijzondere steden. Trek er een middag op uit en maak een bijzondere stadswandeling of warm op in de sauna.

Laat onze chefs ‘savonds overheerlijke gerechten klaarmaken met lokale ingrediënten en bijpassende wijnen. Gegarandeerd goed eten en een opgeruimd huis bij terugkomst. Perfect voor onbezorgde en ontspannen feestdagen. Na het diner kun je rollend terug naar je hotelkamer, want die is immers dichtbij het restaurant.

Boek nu

 

Kerstspecials

Dineren op grote hoogte bij Inntel Hotels Utrecht Centre

Maak kerst dit jaar extra bijzonder met een luxe overnachting inclusief overheerlijk 4-5 of 6 gangenkerstdiner met panoramisch uitzicht over de stad. Reserveer één van 3 compleet verzorgde Kerstspecials en leg jezelf compleet in de watten:

Bijzondere Feestdagen Special

Drie dagen ultiem genieten van een ruime kamer, inclusief kerstontbijt en 4- en 5 gangendiner op de 11e etage.
3-daags | City Kamer 209 p.p. | City XL kamer 219 p.p

Kerst Special

Culinair genieten met een 4-gangen diner en uitgebreid kerstontbijt met panoramisch uitzicht.
2-daags | City Kamer 94 p.p. | City XL kamer 99 p.p.

1e Kerstdag: Culinair Deluxe

Ontspanning en luxe met het geheel verzorgde 6-gangen diner en kerstontbijt met uitzicht over de stad. 
2-daags | City Kamer 124 p.p. | City XL kamer 129 p.p.

Kerstspecial boeken

 

Uniek overnachten en dineren in de ‘lichtstad’ bij Inntel Hotels Art Eindhoven 

Fijne Dagen Special

Geniet van de ruime, unieke kamer in het door kunst en industrie geïnspireerde Art hotel. De overnachting is inclusief een culinair 4-gangen diner en uitgebreid ontbijt met bubbels in Bar en Brasserie Lumen.

Overnachting in een unieke kamer | incl. 4-gangen diner | Internationaal ontbijtbuffet met bubbels | Vanaf 84.50 p.p.

Kerstspecial boeken

 

You’ll be surprised.