Heb jij talloze redenen waarom je liever de deur uit bent dan thuis met de feestdagen? Hieronder de belangrijkste redenen om de feestdagen nét even anders door te brengen. Namelijk met een overnachting bij Inntel Hotels! Dat is optimaal genieten van jouw kostbare vrije dagen en écht tot rust komen. Wij geven jou de excuses die je nodig hebt om de feestdagen in een hotel te vieren.

1. Ontsnap naar luxe en ontspanning

Ontspannen in een ruime whirlpool met fantastisch uitzicht, opwarmen in de sauna en toasten met een koel glas bubbels. Is dat niet het beste kado dat je jezelf kunt geven dit jaar?
Dit jaar vieren wij de feestdagen anders dan voorgaande jaren. Daar waar eerst een lange tafel stond met al jouw familieleden naast elkaar, zullen wij dit jaar het gezelschap klein houden. Verras jezelf daarom eens met een heerlijke overnachting in een ruime luxe kamer met privé wellness faciliteiten. Combineer dat met de persoonlijke aandacht van ons personeel en beleef een paar onbezorgde dagen.

2. Zonder verwachtingen het nieuwe jaar in!

Onze vrije (feest)dagen zijn schaars en daar willen wij het meeste uithalen. Kom tot rust én maak er een speciale gelegenheid van. Boek een Rust & Relax Special om ultiem te ontspannen in een Spa- of Wellness kamer. De volgende dag kun je extra lang uitslapen en genieten van het ontbijtbuffet met bubbels. Laat de verplichtingen aan je voorbij laten gaan zonder je daar schuldig over te voelen. Als jouw omgeving vraagt of je al plannen hebt dan heb je een eerlijk antwoord. Je gaat heerlijk ontspannen en je in de watten laten leggen in een wellnesshotel. Door met alleen jouw gezin of partner een hotelkamer te boeken houd je het heerlijk rustig en maak je tijd voor elkaar.

3. Stress-vrij kerstdiner

Geniet van een 3-gangen diner én overnachting met de Culinair Genieten Special. Laat onze chefs heerlijke gerechten klaarmaken met lokale ingrediënten en bijpassende wijnen. Gegarandeerd goed eten en een opgeruimd huis bij terugkomst. Perfect voor onbezorgde en ontspannen feestdagen. Na het diner kun je rollend terug naar je hotelkamer, want die is immers dichtbij het restaurant.

Geef jezelf een luxe Rust & Relax of Culinair Genieten arrangement kado en vier de feestdagen dit jaar bij Inntel Hotels.

You’ll be surprised.