Inntel Hotels - feestdagen in hotels vieren

Top 3 redenen om de feestdagen in een hotel te vieren

Wil jij dit jaar de feestdagen ergens anders vieren dan thuis? Breng de feestdagen eens in een hotel door! Waarom horen we je denken? Wij geven jou dé excuses die je nodig hebt om de feestdagen in een hotel te vieren. Een overnachting bij Inntel Hotels kan jou net dat beetje extra geven waar je zo naar verlangd: samen nieuwe herinneringen maken. Geniet optimaal van jouw kostbare vrije dagen sluit jouw jaar ontspannen af. Speciaal voor de feestdagen hebben wij Kerstspecials samengesteld om alvast te proosten op een goed (nieuw) jaar!

1. Samen feestelijke herinneringen maken

Écht even tijd voor elkaar nemen, terwijl je proost met bubbels op het maken van nieuwe herinneringen. Bijkletsen terwijl je opwarmt in de sauna of als je de omgeving van een nieuwe stad ontdekt. Dit is het beste kado dat je jezelf en je geliefde vriend(in) of ouders kunt geven dit jaar! Combineer dat met een heerlijk meergangendiner, de persoonlijke aandacht van ons personeel en beleef een paar onbezorgde dagen.

2. Ontspannen het nieuwe jaar in!

Haal het meeste uit je vrije (feest)dagen. Laat verplichtingen aan je voorbij gaan zonder je schuldig te voelen. Jij gaat namelijk welverdiend ontspannen en jezelf in de watten laten leggen in een wellness hotel. Houdt het rustig door alleen met jouw partner of gezin op stap te gaan. Dan hebben jullie erna nog jaren stof om bij te praten!

Maak herinneringen die je nog lang bijblijven. Boek de Bubbles & Bath Special om ultiem te ontspannen in een Spa- of Wellness kamer met een glaasje bubbels bij aankomst. De volgende dag kun je de stad ontdekken na een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels.

3. Meergangendiner zónder voorbereiding

Trek er een middag op uit en maak een bijzondere stads- of strandwandeling en warm op in de sauna van het wellness centre. ’s Avonds schuif je aan bij een meergangendiner met overheerlijke gerechten van lokale ingrediënten en bijpassende wijnen. Gegarandeerd goed eten en een opgeruimd huis bij terugkomst. Rol na het diner terug naar je hotelkamer, want die is immers dichtbij het restaurant!

Verblijf in een wellness hotel en geniet van jouw welverdiende rust in een informele setting. Speur de kerstmarkten af en kom helemaal in de feeststemming. Boek een Kerst Special of Bubbles & Bath Special en geniet van luxe (wellness) faciliteiten in een van onze bijzondere steden.

Boek nu

Feestdagen Specials

Achter de gekleurde huisjes van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Het kleurrijke stadscentrum van Zaandam heeft het hele jaar door al een unieke uitstraling, dat gedurende de feestdagen écht magisch wordt. Met sfeervolle verlichting rondom de grachten en de groen gekleurde gevels is de stad omgetoverd tot een waar sprookje!

Kerst Special

Inclusief 4 gangen kerstdiner | inclusief uitgebreid ontbijt | gratis toegang tot de Wellness Club met zwembad

Kerstspecial boeken

Overnachten naast het strand bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Dit unieke hotel is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lange wandelingen op het strand. Daarnaast ligt het pal naast het strand van Scheveningen, het biedt unieke uitzichten van de stadslichtjes of de kalmerende zee.

Fijne dagen Special

4-gangen kerstmenu | inclusief uitgebreid ontbijtbuffet | gratis toegang tot Spa Flow met panorama zwembad

Kerstspecial boeken

You’ll be surprised.