Het is een gegeven dat Inntel Hotels Amsterdam Centre zich op de beste locatie, hartje Amsterdam, bevindt. Daarom dan ook de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar onze hoofdstad. Maar het wordt nóg mooier. Het 4-sterren hotel krijgt namelijk een verrassende restyling!

Amsterdam komt je tegemoet
Het omvangrijke project is van start gegaan. Binnenkort loop je door de ‘Klein Amsterdamse’ wandelgangen van Inntel Hotels Amsterdam Centre, waarbij de grachtenpanden, markante gebouwen, authentieke bruggen, duiven, fietsen en andere Amsterdamse iconen je tegemoetkomen.

Comfortabele kamers en suites met een knipoog naar onze hoofdstad
De 239 reeds bestaande kamers en suites ondergaan ook een ware transformatie. In de verschillende kamertypes kun je binnenkort niet alleen op en top comfort verwachten, maar ook een geheel fris en modern design, met uiteraard een vleugje echt Amsterdams. De kamers maken een knipoog naar de trots van onze stad. De een naar de vele bruggen van Amsterdam – denk aan De Magere Brug, De Koekjesbrug, De Berlagebrug, De Lekkere Sluis en Het Liefdesbruggetje – en de ander naar de tulpen van de Amsterdamse Bloemenmarkt. Uiteraard zijn ook de badkamers meegenomen in dit renovatieproject. Op maat gemaakt design zorgt voor totale luxe en ontspanning. Enkele kamers en suites krijgen zelfs een privé sauna en/of bubbelbad.

From Good to Best
Maar dat is niet alles. Inntel Hotels Amsterdam Centre krijgt er namelijk een geheel nieuwe verdieping bij. Behalve extra kamers komt er ook een vernieuwd ontbijtrestaurant met een gezonde dosis daglicht om heerlijk je dag te beginnen. En mocht je na een lange dag door de stad slenteren toe zijn aan wat ontspanning, dan vind je hier binnenkort ook een aangename ontspanningsruimte met een sauna, een Turks stoombad en een fitness.

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Het 4-sterren Inntel Hotels Amsterdam Centre is gelegen op slechts vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station (achter de Dam). Vanuit hier ligt de gehele stad aan je voeten en zijn alle highlights binnen no-time te bereiken.

 

BEKIJK HOTEL

 

Gerelateerde berichten