strandfestival

HÉT STRANDFESTIVAL WAAR JE BIJ MOET ZIJN DEZE ZOMER!

Heb jij zin in een groot strandfeest? Met de zon op je bol genieten van heerlijke muziek, koude drankjes en lekker eten? Op zaterdag 3 september organiseren Qmusic en Live on the Beach samen Het Grootste Zomerfeest van Nederland! Maak er samen met je vrienden een feestje van en sluit de dag perfect af met een overnachting in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach op 500 meter afstand van het feestterrein. Een memorabele dag die je niet wil missen!

Strandfeest met Nederlandse topartiesten

De wind die waait door je haren, feesten met je voeten in het warme zand… Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Zing en dans dan gezellig mee tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland! Op het evenement geniet je van de heerlijkste deuntjes van Nederlandse topartiesten zoals Guus Meeuwis, VanVelzen, Snelle, MEAU en Kraantje Pappie. Een groot spektakel waar jij, je familie en vrienden bij willen zijn!

zomerfeest lotb

Guus Meeuwis

Het is een nacht, Geef mij je angst, Brabant… Nummers die door velen uit volle borst worden gezongen. Guus Meeuwis is een van de grootste artiesten van ons land. Hij heeft een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam staan. Zijn concerten zijn uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een soloartiest in Nederland. Genoeg reden om bij het Grootste Zomerfeest van Nederland aanwezig te zijn, toch?

VanVelzen

Met zijn single ‘Baby get higher’ maakt Roel van Velzen zijn debuut! De carrière van de getalenteerde zanger en pianist gaat als een speer wanneer zijn debuutalbum in 2007 uitkomt en hij verschillende optredens geeft tijdens De Wereld Draait Door. Hij heeft maar liefst 5 albums, 21 singles, diverse awards (waaronder een Gouden Harp), 6 club- en theatertours en honderden optredens op zijn naam staan. Een artiest die niet meer weg te denken is!

Snelle

Wie kent de muziek van Snelle nou niet? De 26-jarige rapper en zanger heeft de afgelopen jaren hit na hit gemaakt. In 2020 is hij zelfs door Spotify bekroond als ‘Meest gestreamde artiest in Nederland’. Met zijn album ‘Lars’ kwam hij in 2021 op nummer 1 terecht in verschillende hitlijsten. Samen met zijn band ‘De Lieve Jongens Band’ zal Snelle op 3 september een spectaculaire show geven!

MEAU

Wie van warme sounds, dromerige koortjes & eerlijke teksten houdt, kent vast de muziek van MEAU! De Nederlandstalige Indie popartieste schitterde in 2021 als support act tijdens de tour van Suzan en Freek door Nederland en België. In hetzelfde jaar bracht zij haar single ‘Dat heb jij gedaan’ uit die tot aan begin 2022 in de hitlijsten heeft gestaan. Ook tijdens Het Grootste Zomerfeest kun je genieten van de muziek van MEAU.

Kraantje Pappie

Begin 2012 breekt Alex van der Zouwen, beter bekent als Kraantje Pappie, door met zijn debuutalbum Crane. Nummers als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’ vallen goed in de smaak bij zijn fans. De Nederlandse artiest staat ook regelmatig op verschillende podia door heel Europa. Dit jaar voegt hij het strand van Scheveningen toe aan zijn lijstje!

Overnachten op 500 meter afstand van het feestterrein

Na een dagje heerlijk feesten wil je niets liever dan zo snel mogelijk in je bed kruipen. Door een paar stappen te maken, een afstand van ongeveer 500 meter, is dit mogelijk! Combineer je bezoek aan het strandfeest met een overnachting bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach en geniet van de verschillende voordelen van het hotelarrangement inclusief:

• Een overnachting voor 2 personen in een kamertype naar keuze
• Het feestterrein op 500 meter afstand
• 2 reguliere tickets voor Het Grootste Zomerfeest van Nederland
• Ontbijtbuffet met bubbles
• Toegang tot het wellness centre en Life Fitness gym

Hou je van gemak? Boek dan snel je verblijf!

BOEKEN

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is gelegen op de kop van het Noordelijke Havenhoofd. Vanuit de luxe kamers van de 13 verdiepingen tellende hotel, heb je een adembenemend uitzicht op de Noordzee, Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke locatie aan het strand zijn de verschillende strandactiviteiten en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.
Door de golven van de zee en de meeuwen die langs vliegen, ontwaak je na een dag feesten de volgende ochtend langzaam uit je slaap. Start de dag met een uitgebreid ontbijt in Brasserie Willem I en geniet van de faciliteiten in wellness centre Spa Flow.