Misschien ben jij al jouw ultieme verrassing aan het plannen of heb je geen idee waar te beginnen. Of je het nu geweldig vindt of een commercieel gedoe, je ontkomt er niet aan. Valentijnsdag verschijnt overal, van de winkels tot social media en zelfs op Netflix. Ook wij brengen je graag in verleiding voor de viering van de dag van de ‘geheime’ liefde.

Verrassing!

Het is een feit dat het populairste Valentijnscadeau onder mannen bloemen is. Vrouwen kopen het liefst een kaartje. Dit zijn lieve gebaren van waardering, maar niet echt verrassend. Maar wie wil er nu niet verrast worden met een mooi cadeau, romantisch samenzijn of een uit het hart geschreven liefdesverklaring? Je zult verbaasd zijn hoeveel dit met je partner doet. Psst… Wees niet alleen de romanticus op Valentijnsdag, maar iedere andere dag kan net zoveel betekenen.

Cupido

Ben jij een echte cupido? Jij weet als geen ander waar je partner van houdt maar hebt nog een klein zetje nodig voor de ultieme verrassing. Kies een stad waar jullie terugkijken op mooie herinneringen of ga op ontdekking naar de schatten van de gekozen stad. Boek een romantisch verblijf met leuke extra’s en zorg voor de ultieme ontspanning. Droom samen weg en verklaar elkaar de liefde.

Gerelateerde berichten