Hoe verras jij jouw valentijn?- The Innsider - Inntel Hotels

Hoe verras jij jouw valentijn?

De dag van de liefde is om de hoek. Hoe verras jij jouw valentijn? Misschien ben jij al jouw ultieme verrassing aan het plannen of misschien heb je nog geen idee waar te beginnen. Winkels, social media en zelfs Netflix zullen je de komende tijd steeds helpen herinneren aan Valentijnsdag. Ook wij brengen je graag in verleiding om de dag van de ‘geheime’ liefde op mooie wijze te vieren.

Verrassing!

De meeste mannen nemen op Valentijnsdag bloemen mee voor hun geliefde. Vrouwen daarentegen kopen graag een kaartje voor een persoonlijke boodschap aan degene waar ze van houden. Lieve gebaren, want wie wil er nu niet verrast worden met een mooi cadeau of een uit het hart geschreven liefdesverklaring? Wil jij het toch anders doen dit keer en iets onverwachts geven? Wat dacht je van een romantisch uitje met zijn twee? Ook leuk om nu te geven en pas later te doen. Zo hebben jullie iets om naar uit te kijken.

Cupido

Ben jij een echte cupido? Jij weet als geen ander waar je partner van houdt. Kies een stad waar jullie mooie herinneringen aan hebben of creëer nieuwe herinneringen op een nieuwe plek. Boek een romantisch verblijf met leuke extra’s en zorg voor de ultieme ontspanning. Wil jij rozenblaadjes, een fles cava of heerlijke hapjes op de kamer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze teams denken graag met je mee om jouw valentijn te verrassen.

BEKIJK HOTELS