Hoe verrast u dit jaar uw valentijn?

De dag van de liefde is om de hoek. Hoe verrast u dit jaar uw valentijn? Misschien bent u al uw ultieme verrassing aan het plannen of misschien heeft u nog geen idee waar te beginnen. Winkels, social media en zelfs Netflix zullen u de komende tijd steeds helpen herinneren aan Valentijnsdag. Ook wij brengen u graag in verleiding om de dag van de ‘geheime’ liefde op mooie wijze te vieren.

Verrassing!

De meeste mannen nemen op Valentijnsdag bloemen mee voor hun geliefde. Vrouwen daarentegen kopen graag een kaartje voor een persoonlijke boodschap aan degene waar ze van houden. Lieve gebaren, want wie wil er nu niet verrast worden met een mooi cadeau of een uit het hart geschreven liefdesverklaring? Wilt u het toch anders doen dit keer en iets onverwachts geven? Wat dacht u van een romantisch uitje met zijn twee? Ook leuk om nu te geven en pas later te doen. Zo hebben jullie iets om naar uit te kijken.

Grachten Amsterdam
Cupido

Bent u een echte cupido? U weet als geen ander waar uw partner van houdt. Kies een stad waar jullie mooie herinneringen aan hebben of creëer nieuwe herinneringen op een nieuwe plek. Boek een romantisch verblijf met leuke extra’s en zorg voor de ultieme ontspanning. Wilt u rozenblaadjes, een fles cava of heerlijke hapjes op de kamer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze teams denken graag met u mee om uw valentijn te verrassen.

Valentijn 

Met de Valentijn special van Inntel Hotels komt u helemaal in the mood for love…
BEKIJK SPECIAL