Kijk jij goed of je nog iets vergeten bent voor je uitcheckt? Regelmatig wordt er wat op onze hotelkamers vergeten. Aan onze Front Office Managers hebben wij gevraagd wat er het vaakst wordt vergeten én wat het meest bijzondere is dat ze ooit hebben gevonden in het hotel.

Hoe houd je je volgers op de hoogte?

Met stipt op nummer 1 van gevonden voorwerpen zijn de telefoonopladers. Housekeeping komt deze tijdens het schoonmaken vaak tegen in de stopcontacten.

Onze tip: als je je telefoon uit de lader haalt stop de lader dan gelijk in je tas.

Zonder kleding de deur uit?

De tweede plek is voor kleding en schoenen. In de kasten, maar ook op de verwarming worden deze items vaak aangetroffen. Een van de meest vergeten kledingstukken? Dat is de (gedragen) onderbroek.

Onze tip: voor je weggaat kijk nog even in de kast en op de verwarming.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Voor het slapengaan nog even een hoofdstuk lezen en daarna je (lees)bril op het nachtkastje leggen. Dit ritueel lijken veel mensen te hebben. De bril de volgende ochtend weer mee naar huis nemen wordt echter vaak vergeten.

Onze tip: kijk ook op en onder het nachtkastje voor je weggaat.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Hoewel wij natuurlijk heerlijke zeep voor jullie hebben in de hotels zijn er mensen die hun eigen spulletjes het fijnst vinden. Zeep bij de douche, tandenpoets spullen bij de wasbak en make-up bij de spiegel. Doordat de spullen zo verspreid liggen worden er regelmatig producten vergeten in de badkamer.

Onze tip: controleer de verschillende plekken in de badkamer als je voor de je vertrekt nog even naar de wc gaat.

Bling, bling

Wanneer vrouwen terugkomen van een avond uit, schoppen ze hun pumps uit en doen hun (vaak zware) sieraden af. Thuis heb je daar meestal een vaste plek voor, maar in een hotel niet. Hierdoor worden sieraden regelmatig aangetroffen op de kamers. Meestal zijn ze gelukkig ook snel weer herenigd met hun eigenaar.

Onze tip: leg jouw sieraden op een plek die in het oog valt of doe ze gelijk in je tas.

Wat is dat nou?

De items hierboven worden in al onze hotels regelmatig aangetroffen. Daarnaast zijn er ook wel eens minder alledaagse of vrij persoonlijke dingen gevonden in het hotel. In Amsterdam zijn er drie dingen echt bijgebleven: een pruik, een dagboek en bijzondere poppen in een bed. Dat laatste was wel een beetje schrikken.

In Rotterdam weten ze nog goed dat ze een envelop met veel contanten tegenkwamen en een tas gevuld met speeltjes voor volwassenen.

In Zaandam zijn het de lieve knuffels van de kinderen die bij zijn gebleven. Deze hebben wij eerst een VIP-behandeling gegeven in het hotel waarna ze met mooie verhalen weer herenigd zijn met hun moeder.

Tot zover de artikelen die wij hebben gevonden in het hotel. Ben jij wel eens iets vergeten in een hotel?

You’ll be surprised!