Drie activiteiten die je niet mag missen als je dit voorjaar bij Inntel Hotels Amsterdam Centre verblijft!
Sherlocked
Wanneer: hele jaar – Afstand van hotel: 230 m
Sherlocked is een real life spel in het hart van Amsterdam welke je met een groep vrienden of collega’s kunt spelen in een tijdspanne van 67 minuten. Tijdens het spel wordt je letterlijk opgesloten met je team in een historische kamer en krijgen jullie de uitdaging om je hier uit te ‘Sherlocken’ met behulp van je collectieve intelligentie en creativiteit. Slechts 32% van de groepen is er in geslaagd om elk geheim te ontrafelen en te ontsnappen. Denk je dat je hebt wat nodig is? De eerste Sherlocked is verborgen om de hoek van Inntel Hotels Amsterdam Centre bij de Beurs van Berlage.
Late Rembrandt
Wanneer: 12 februari t/m 17 mei 2015 – Afstand van hotel: 2 km
Voor het eerst is een tentoonstelling gewijd aan het late werk van een van de allergrootste schilders van ons land: Rembrandt. Meer dan 100 schilderijen, tekeningen en prenten die Rembrandt in de laatste periode van zijn leven maakte zijn te zien, afkomstig uit musea en privé-verzamelingen wereldwijd. Het Rijksmuseum presenteert met Late Rembrandt een grootse tentoonstelling die je maar eens in je leven kunt meemaken! De tentoonstelling is éénmalig te zien van 12 februari tot en met 17 mei. Zeker zijn van een ticket? Boek nu online!
World Press Foto
Wanneer: 18 april t/m 5 juni 2015 – Afstand van hotel: 400 m
Al meer dan 55 jaar heeft de World Press Photo wedstrijd de hoogste normen in de fotojournalistiek aangemoedigd. De wedstrijd creëert een brug tussen de professionals en het grote publiek. De inspirerende rol van fotojournalistiek wordt tijdens dit evenement in de spotlight gezet voor een publiek van honderden miljoenen. In Amsterdam zal er een expositie plaatsvinden in De Nieuwe Kerk, om de  hoek bij Inntel Hotels Amsterdam Centre. Deze expositie bestaat uit de meest indrukwekkende foto’s van het jaar en is zeker een bezoek waard!