Inntel Hotels Amsterdam Landmark - opening nieuw 4 sterren hotel Amsterdam

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is open!

Tweede locatie van Inntel Hotels in de hoofdstad

Aan de VOC-kade in het Oostelijk havengebied is Inntel Hotels Amsterdam Landmark officieel geopend. Het is een robuuste eyecatcher aan het water, met een thema geïnspireerd op het rijke industriële verleden van de omgeving. Het 16-verdiepingen tellende hotel heeft 306 luxe kamers, waarvan er 115 zijn uitgerust met het inmiddels iconische ronde bubbelbad in de kamer. Daarnaast beschikt het hotel over Bar & Brasserie Werkspoor, Spa Steam met zwembad en Meetings & Events zalen voor maximaal 200 personen.

Omgeving & design

Het industriële verleden en het huidige artistieke karakter van de omgeving zijn verwerkt in een stoer en eigentijds design. In het hotel wordt veel gebruik gemaakt van onbewerkt beton en massieve stalen kolommen. Historische beelden van bijvoorbeeld stoommachines en schepen hebben een kleurrijke make-over gekregen tot uniek behang voor alle kamers. In de lobby steelt een levensgroot geel kraanhuisje de show.

Bar & Brasserie Werkspoor

De meeste indruk maakt het glazen dak dat maar liefst 7,5 meter hoog is. Ook de gevel is van glas waardoor gasten een weids uitzicht over water en op de stad Amsterdam hebben. Op de lente- en zomerdagen is het ruime terras aan de kade geopend. Bar & Brasserie Werkspoor dankt haar naam aan de Nederlandse machinefabriek, waar o.a. (scheeps)stoommachines en motoren werden geproduceerd.

Spa Steam

Op de 3e etage ligt wellness club Spa Steam, met een zwembad, Turks Stoombad en Finse Sauna. Er zijn verschillende behandelruimtes voor massages en beauty behandelingen. Om ‘stoom af te blazen’ ligt naast Spa Steam de Life Fitness gym met hightech fitness apparatuur voor een uitgebreide workout. Het welzijn van gasten staat bij Inntel Hotels centraal. Daarom beschikken alle hotels over een Wellness Club en Life Fitness gym die voor alle gasten gratis te bezoeken zijn.

Machineroom 1-4

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is de locatie voor inspirerende (meerdaagse) Meetings & Events tot 200 personen. Industriële constructies en het zicht op de stad Amsterdam vanuit de panoramaramen maken een indrukwekkend decor voor elk congres, cocktailparty of productpresentatie. De ruimte is middels geluidsdichte flexibele wanden te verdelen in 4 break-out zalen. De zalen zijn bereikbaar via de lift en trap die leidt naar een foyer die exclusief te reserveren is.

Veelzijdig Amsterdam ontdekken

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is de locatie voor gasten die de veelzijdige stad willen ontdekken met daarin het drukke toerisme en tegelijkertijd ook de idyllische kant van Amsterdam. Diverse bezienswaardigheden zoals NEMO, het Tropenmuseum, Artis en Hortus Botanicus bevinden zich op 2 tot 3km afstand. Het (binnenkort) bruisende stadsleven is zowel te fiets als te voet op te zoeken. Oostenburg zelf is een stoere en artistieke stadswijk in opkomst, met een mix van horeca, woongelegenheid en ontspanning.