Zaandam, 15 januari 2015

Onlangs heeft Inntel Hotels Amsterdam Zaandam wederom de Gouden Green Key behaald! De Green Key is hèt internationale keurmerk voor duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de toerisme- en recreatiebranche.

Onze duurzaamheidsmaatregelen zijn erg divers, van energie- en waterbesparing tot afvalbeperking en het steunen van goede doelen. Al jaren hebben alle Inntel Hotels een duurzaam inkoopbeleid. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van milieuvriendelijke verven, milieuvriendelijke schoonmaak- en afwasmiddelen, en geven we de voorkeur aan biologische en streekproducten. Daarnaast is onze keukenvloer gemaakt van gerecyclede autobanden!

Vrijwel alle verlichting is zeer energiezuinig, met name LED. Alleen voor de kroonluchters worden nog halogeenlampen gebruikt. Zodra hier een alternatief voor is gevonden worden deze ook vervangen. In het kader van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) steunen wij o.a. Stichting Jarige Job en hebben wij een Award gewonnen voor onze samenwerking met Stichting Vluchtelingenwerk Amstel tot Zaan.

Bekijk de algemene MVO verklaring van Inntel Hotels.

Gerelateerde berichten