Inntel Hotels Art Eindhoven opent Spa Lux

Eindhoven, 1 mei 2016

Met de ingebruikname van Spa Lux is eindelijk het laatste ongebruikte deel van het Lichttoren complex in gebruik genomen.

Sinds de overname in 2013 is Inntel Hotels continu bezig met upgraden en herpositioneren van het spraakmakende hotel in het centrum van Eindhoven. De opening van Spa Lux markeert de afronding van de bijna drie jaar durende verbouwing waarmee het hotel weer klaar is voor de toekomst. Naast Spa Lux zijn er tevens drie hotelkamers gerealiseerd waarmee het totaal aantal kamers op 230 komt.

Spa Lux beschikt over een Finse Sauna, Turks stoombad met sterrenhemel, Hamam mecca, relaxruimte en twee behandelkamers voor massages. Direct naast Spa Lux is de Life Fitness Gym, met state-of-the-art apparatuur. De naam Lux (verlichtingssterkte) is een knipoog naar het Philips verleden van de locatie.

Eindhoven als toeristische bestemming
General Manager Pieter Bruns is trots op de toevoeging van Spa Lux aan het hotel: “We hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt aan het op de kaart zetten van Eindhoven als toeristische bestemming. Ook de inspanningen van Eindhoven365 werpen zeker haar vruchten op dit gebied af. Door de onderscheidende kamers, waarvan een deel met spa bad is het hotel al zeer populair in de weekenden. Met het aanbieden van een gratis toegankelijke spa ben ik er van overtuigd dat we deze positie verder kunnen versterken.”

230 onderscheidende kamers
Inntel Hotels Art Eindhoven
beschikt over een sfeervolle bar, restaurant met open keuken, Spa Lux, Life Fitness Gym en 230 onderscheidende hotelkamers. De 230 kamers zijn verdeeld over het monumentale gedeelte van het complex en twee nieuwbouw delen.

BEKIJK HOTEL

 

Over Inntel Hotels:
Inntel Hotels is een succesvolle Nederlandse hotelgroep met vier- en vijfsterren hotels in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zaandam. De hotels proberen altijd net dat beetje extra te doen om een verblijf of bezoek altijd een beleving te maken. You’ll be surprised.