Inntel Hotels Rotterdam Centre - The Innsider

Inntel Hotels Rotterdam Centre

In het centrum van Rotterdam aan de voet van de iconische Erasmusbrug ligt Inntel Hotels Rotterdam Centre. Het hotel is geliefd door velen vanwege het inspirerende uitzicht én de unieke faciliteiten. Ontdek de onderscheidende kwaliteiten van Inntel Hotels Rotterdam Centre waar alles in teken staat van water.

Hotel met zwembad in Rotterdam

In Rotterdam is er slechts één hotel met zwembad en dat is Inntel Hotels Rotterdam Centre. Het zwembad is onderdeel van Wellness Club H2O. Hier kunnen gasten verder ontspannen in de Finse panoramasauna en het Turkse stoombad. Naast Wellness Club H2O is de Life Fitness gym voor een goede work-out.

Een kamer met uitzicht

De fantastische locatie zorgt voor inspirerende uitzichten. Elk raam is ontworpen om het beste uitzicht te geven. Kijk uit over de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of  geniet van een panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug. De kamers zijn recentelijk volledig gerestyled met duurzaam en milieubewust meubilair. De nautische inspiratie voor het custom artwork in alle kamers is afkomstig van de “Engine Order Telegraph”. Deze ronde meter werd gebruikt als communicatiemiddel van de kapitein naar de machinekamer. Door de hendel te verplaatsen wordt de gewenste snelheid en richting doorgegeven.

Inntel Hotels heeft een sterke focus op wellness. Ook Inntel Hotels Rotterdam Centre heeft luxere kamertypes met een whirlpool en sauna. Ontdek alle kamertypes en welke kamer bij jou past.

Panoramazalen voor elk evenement

De vijftiende en zestiende verdieping van het hotel zijn gereserveerd voor de panoramazalen. De plek voor elke bijeenkomst. Brainstormsessies, bijeenkomsten, borrels, privé diners, bruiloften en persconferenties zijn slechts een kleine greep uit de evenementen die hier plaats vinden. De persoonlijke aandacht, tongstrelende f&b invulling en het hoogtepunt; het panoramische balkon maken elk evenement compleet.

Bar & brasserie Water

Bar & Brasserie Water is van s ’ochtends vroeg tot s ’avonds laat de plek voor hotelgasten en locals om te genieten. Wist je dat de voorkant van de bar gemaakt is van een boot? Hier ervaar je de dynamische stad Rotterdam dankzij het geweldige uitzicht op het (vaar) verkeer. Maak elke trip compleet met een signature cocktail en een Inntel Original gerecht. Bekijk het wisselende menu op de website.

Alleen in Rotterdam

Er is altijd wat te doen in Rotterdam. Voor sommige evenementen zit het hotel echter altijd al snel vol. Gasten komen elk jaar terug voor de gezelligheid en het uitzicht (op de vuurwerkshows). Niet te missen evenementen zijn Oud & Nieuw, Wereldhavendagen, North Sea Jazz, de Vrienden van Amstel live en eenmalig in 2021 het Eurovision Songfestival.

Vanaf Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt Rotterdam aan je voeten. Ontdek in Rotterdam iconische locaties zoals de Euromast, de Markthal en de kubuswoningen. Lees ook Staycation in Rotterdam voor inspiratie voor een citytrip.

BEKIJK HOTEL