Instagrammable plekjes

Wij zijn trots op onze Instagrammable plekjes in ieder van onze steden. Deze bijzondere en soms gek uitziende plekken zijn juist wat de stad uniek maakt en de reden dat wij deze zo graag willen bezoeken. Hieronder hebben we een aantal van de meest innovatieve gebouwen en historische plekken weergegeven waar je een bezoek aan kan brengen als je in een van onze hotels verblijft.

Rotterdam

De Kubus huisjes
Zijn unieke en kleurrijke appartementen ontworpen door Piet Blom. De architect heeft normale huizen 45 graden gekanteld, om de binnenruimte te maximaliseren. Het gekantelde dak maakt het een echte blikvanger. instagrammable plekjes kubus huisjes rotterdam - inntel hotels
De Markthal
Heeft een prachtige boogvormige structuur. Binnen de Markthal kun je een van de grootste kunstwerken ter wereld vinden. In de Markthal bevindt zich een een markt waar je verschillende delicatessen kan kopen.instagrammable plekjes de markthal rotterdam - inntel hotels
 Rotterdam’s Skyline
Is continue veranderend en verbazingwekkend mooi. Vanaf dit punt op het balkon van Inntel Hotels Rotterdam Centre kun je de beroemde Erasmusbrug in het midden zien.

instagrammable plekjes erasmusbrug rotterdam - inntel hotels

Utrecht

Het Bollendak
Is een prachtig staaltje architectuur door Ector Hoogstad Architecten. Het Bollendak is de overkapping van het stationsplein, voor het Centraal station en naast ons hotel.

 

instagrammable plekjes bollendak utrecht - inntel hotels

De Domtoren
Is de hoogste kerk van Nederland en kan gespot worden vanuit allerlei hoeken in het centrum. Bovendien staat de Domtoren van alle plekken in Utrecht het meeste op Instagram.

 

instagrammable plekjes de dom utrecht - inntel hotels

De Oude gracht
Is een gracht dat dwars door de oude delen van het centrum loopt. Het is het meest bekendste en de vaakst gefotografeerde gracht van Utrecht.

 

instagrammable plekjes de oude gracht utrecht - inntel hotels

 

Zaandam

De Zaanse Schans
Is een authentieke buurt in Zaandam en vlakbij Amsterdam. De Zaanse Schans is bekend om zijn historische windmolens en houten huisjes. Het is de moeite waard om een bezoek aan deze omgeving te brengen en oud-Nederlandse ambacht en musea te ontdekken.instagrammable plekjes de zaanse schans zaandam
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Wist je dat ons hotel een van de meest op Instagram geplaatste hotel ter wereld is? Dus als je liever dichtbij wilt blijven, de gevel van ons hotel Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is een opeenstapeling van bijna 70 traditionele Zaanse huisjes.

instagrammable plekjes inntel hotels amsterdam zaandam

 

Amsterdam

De grachtenpanden van de Damrak
Loop je tegemoet als je uit het Centraal station loopt richting het centrum. De Damrak verbindt Amsterdam Centraal in het noorden met het Damplein in het zuiden. Als je richting het zuiden loopt of fietst, kijk dan eens naar links. De ‘dansende’ grachtenpanden zullen je versteld doen staan. “Hoe kan het dat ze nog niet omgevallen zijn?”

instagrammable plekjes amsterdam de grachtenpanden van de damrak - inntel hotels amsterdam centre

De Dam
Ligt in het midden van het oude centrum van Amsterdam. Vroeger werd het gebruikt als dam op de Amstel rivier, vandaar de naam van de stad. De Dam werd ook gebruikt om grote markten op te organiseren. Vandaag de dag is het een hub voor winkels, warenhuizen en tramlijnen.

instagrammable places de dam inntel hotels amsterdam centre

We hopen dat je genoeg inspiratie hebt om mooie Instagrammable foto’s te maken!

You’ll be surprised