Wij zijn trots op onze Instagrammable plekjes in ieder van onze steden. Deze bijzondere en soms gek uitziende plekken zijn juist wat de stad uniek maakt en de reden dat wij deze zo graag willen bezoeken. Hieronder hebben we een aantal van de meest innovatieve gebouwen en historische plekken weergegeven waar je een bezoekje aan kan brengen als je in een van onze hotels verblijft.

 

Eindhoven

De Strijp-S
Is het creatieve en culturele centrum van Eindhoven en het industrieterrein waarop Philips zijn eerste glasfabriek heeft gebouwd. De plek is heel fotogeniek door alle kunstmuren, urban sporten en leuke restaurantjes die je er kan vinden.© VisitBrabant

De Blob
Is een futuristisch en bijzonder gebouw aan het begin van het winkelgebied in centrum Eindhoven. Het is onderdeel van een project met andere futuristische gebouwen. Leuk weetje: ‘De Blob’ staat pal voor ons hotel!

 

Rotterdam

De Kubus huisjes
Zijn unieke en kleurrijke appartementen ontworpen door Piet Blom. De architect heeft normale huizen 45 graden gekanteld, om de binnenruimte te maximaliseren. Het gekantelde dak maakt het een echte blikvanger.
De Markthal
Heeft een prachtige boogvormige structuur. Binnen de Markthal kun je een van de grootste kunstwerken ter wereld vinden. In de Markthal bevindt zich een een markt waar je verschillende delicatessen kan kopen.
 Rotterdam’s Skyline
Is continue veranderend en verbazingwekkend mooi. Vanaf dit punt op het balkon van Inntel Hotels Rotterdam Centre kun je de beroemde Erasmusbrug in het midden zien.

Utrecht

Het Bollendak
Is een prachtig staaltje architectuur door Ector Hoogstad Architecten. Het Bollendak is de overkapping van het stationsplein, voor het Centraal station en naast ons hotel.

 

De Domtoren
Is de hoogste kerk van Nederland en kan gespot worden vanuit allerlei hoeken in het centrum. Bovendien staat de Domtoren van alle plekken in Utrecht het meeste op Instagram.

 

De Oude gracht
Is een gracht dat dwars door de oude delen van het centrum loopt. Het is het meest bekendste en de vaakst gefotografeerde gracht van Utrecht.

 

 

Zaandam

De Zaanse Schans
Is een authentieke buurt in Zaandam en vlakbij Amsterdam. De Zaanse Schans is bekend om zijn historische windmolens en houten huisjes. Het is de moeite waard om een bezoek aan deze omgeving te brengen en oud-Nederlandse ambacht en musea te ontdekken.
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Wist je dat ons hotel een van de meest op Instagram geplaatste hotel ter wereld is? Dus als je liever dichtbij wil blijven, de gevel van ons hotel in Amsterdam Zaandam is een levendige opeenstapeling is van bijna 70 traditionele Zaanse huisjes.

 

Amsterdam

De grachtenpanden van de Damrak
Loop je tegemoet als je uit het Centraal station loopt richting het centrum. De Damrak verbindt Amsterdam Centraal in het noorden met het Damplein in het zuiden. Als je richting het zuiden loopt of fietst, kijk dan eens naar links. De ‘dansende’ grachtenpanden zullen je versteld doen staan. “Hoe kan het dat ze nog niet omgevallen zijn?”
De Dam
Ligt in het midden van het oude centrum van Amsterdam. Vroeger werd het gebruikt als dam op de Amstel rivier, vandaar de naam van de stad. De Dam werd ook gebruikt om grote markten op te organiseren. Vandaag de dag is het een hub voor winkels, warenhuizen en tramlijnen.

 

Gerelateerde berichten