Kampioenschap voor Feyenoord

Het is één groot feest in Rotterdam. Voor het eerst sinds 1999 is de geliefde Rotterdamse voetbalclub Feyenoord weer kampioen van Nederland. Voor even was het zenuwslopend, maar op de laatste speeldag wist Feyenoord met een 3-1 overwinning op Heracles de schaal te veroveren. 

Dirk Kuijt wist voor het Rotterdamse publiek drie keer te scoren. Spelers, fans en inwoners van Rotterdam kunnen hun geluk niet op. Grote massa’s mensen zijn op de been om het kampioenschap van Feyenoord te vieren. Vandaag, op 15 mei 2017, werden de heren gehuldigd op de Coolsingel.

Feyenoord de Grootste – XXL boek

En laat dit jaar ook meteen het jaar zijn voor een fantastische uitgave van ‘Feyenoord de Grootste’. Na luxe en grote clubboeken van giga clubs als Arsenal en Manchester United werd het ook tijd voor een XXL boek van Feyenoord. Een bijzonder mooie bundeling van de rijke geschiedenis van Feyenoord met veel unieke fotografie en vol vernieuwende verhalen over gebeurtenissen, kampioenschappen en ontwikkelingen binnen de club. Een absolute must have voor de échte fan. Het XXL boek is online te verkrijgen en nóg leuker; bij de front office van Mainport. Het meest luxe hotel van Rotterdam, gelegen bij de Erasmusbrug en op loopafstand van de Coolsingel. Leuk om even een kijkje te nemen, wetende dat er jaarlijks vele profvoetballers logeren in het Mainport hotel!

Het collectorsitem geeft je een nieuwe en exclusieve inzichten in de voetbalclub. Het royale Feyenoord boek van 50x50cm bedraagt €999,- en bestaat uit maar liefst 860 bladzijden gevuld met 3275 foto’s en 301.885 woorden.

Reserveer het XXL-boek ‘Feyenoord de Grootste’