Het duurt niet lang meer voordat de koudste én de warmste dagen van het jaar aanbreken. De gezellige sferen van de feestdagen verwarmen huis en hart. De wintermaanden brengen een hoop gezelligheid met zich mee. Maar, hier is niet iedereen van gecharmeerd. Ontsnap de drukte en verplichtingen door de kerst bij Inntel Hotels door te brengen. Waar vier jij kerst dit jaar?

Eindhoven, de lichtjesstad

In de lichtjesstad is heel december een feestmaand. Er zijn allerlei leuke activiteiten en tradities in en rondom de stad. Een prachtige traditie in Eindhoven is de fakkeltocht. Op Kerstavond wordt traditioneel stilgestaan bij verdraagzaamheid, vrede en respect. De route gaat langs koortjes, muzikanten en kramen. De tocht is de grootste fakkeltocht van Europa en begint op het Wilhelminaplein.

Om het echte kerstgevoel in Eindhoven te proeven, kies je voor overnachten in een unieke kamer, uitgebreid dineren bij Dinner in Motion en een feestelijk ontbijtbuffet. Dus wil je kerst eens anders vieren? Dan kies je voor de Dinner in Motion Christmas Special.

Festiviteiten in Rotterdam

Échte kerstsfeer vind je terug in Rotterdam. Zo zijn de straten in het centrum prachtig verlicht, en staat er een gigantische kerstboom voor het stadhuis. Ook zul je je niet te vervelen. Er zijn voldoende activiteiten in Rotterdam! Er zijn schaatsbanen en veel van de musea zijn open, maar  je kunt ook gaan kerstshoppen, naar de Scandinavische kerstmarkten of naar het jaarlijkse Kerstcircus.

Verras je familie, vriend of vriendin tijdens de feestdagen met onze You’ll Be Surprised Special in Mainport of Inntel Hotels Rotterdam Centre.

Kerstshoppen in Utrecht

Je hoeft niet ver weg te gaan, Utrecht is altijd gezellig. In de binnenstad zijn de bomen langs de grachten al met lichtjes gevuld. De historische stad begint langzaam aan al op een ware kerstkaart te lijken. Met het vernieuwde winkelcentrum, vele grote en kleine winkelstraatjes is het een waar genot om rond te lopen en te shoppen.

Een weekendje kerstshoppen doe je in Utrecht met de Kerstshoppen Special van Inntel Hotels Utrecht Centre.

In het hart van Amsterdam of vlakbij de Zaanse Schans?

De wintermaanden zijn feestmaanden in Amsterdam en Zaandam. Niet alleen kun je de hele winter genieten van het Amsterdam Light Festival, ook Sinterklaas, de kerstdagen en Oud & Nieuw horen hierbij. Het Amsterdam Light Festival is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Tot het punt dat het bijna de hele binnenstad voorziet van kunstwerken met licht.

Begin de dag met een ‘Champagne ontbijt’, relax in de Wellness Club om vervolgens de lichtkunstwerken vanaf het water op de ‘Lovers Light Cruise’ te bekijken. Bekijk onze Specials voor Inntel Hotels Amsterdam Centre en Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.

 

You’ll be surprised!

Gerelateerde berichten