King of the Court keert terug naar Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Utrecht Centre is wederom de officiële hotelpartner van het internationale spektakel King of the Court dat van woensdag 25 t/m zaterdag 28 augustus plaatsvindt. Tijdens het sportevent op het Jaarbeursplein zullen de beste beachvolleyballers van over de hele wereld strijden om de titels Kings en Queens. Alle sporters, stafleden en organisatoren zullen tijdens het event verblijven in Inntel Hotels Utrecht Centre.

King of the Court

Tijdens deze succesformule van Sportworx neemt de top van het beachvolleybal het tegen elkaar op. Onder andere Brouwer/Meeuwsen, Stam/Schoon en Keizer/Meppelink zullen voor Nederland uitkomen. Bezoekers kunnen op een veilige manier genieten van een onvergetelijke dag, op zowel entertainment- als sportniveau. Vanuit diverse skyboxen in de arena juichen zij de spelers toe.

Overnachtingen voor de sporters

Inntel Hotels Utrecht Centre is op loopafstand van het Jaarbeursplein en net als in 2020 officiële hotelpartner. “Het is geweldig om te zien hoe teamgevoel, spanning en plezier het Jaarbeursplein een aantal dagen compleet op zijn kop zetten. Het gevoel van verbinding dat King of the Court ons vorig jaar bracht heeft ons geen moment doen twijfelen om onze krachten dit jaar wederom te bundelen”, aldus General Manager Henk Hölscher.

De luxe faciliteiten in combinatie met de centrale ligging maakt Inntel Hotels Utrecht Centre de ideale uitvalsbasis voor de deelnemers van het toernooi.

Bezoek King of the Court 2021

Naast de Kings en Queens, kan ook jij je koning te rijk voelen in Utrecht! Verblijf in een luxe kamer met privé wellness faciliteiten en juich jouw favoriete spelers toe tijdens de matches. Inntel Hotels heeft een speciaal arrangement samengesteld voor iedereen die naar het evenement toekomt, om er op deze manier een compleet dagje weg van te maken. Boek jouw verblijf hier.

 

Bekijk de aftermovie van King of the Court 2021:

 

Bekijk de aftermovie van King of the Court 2020: