Douxe bed Mainport - Zo maak je onvergetelijke herinneringen

Kom proefslapen op een Signature Bed in Mainport by Inntel Hotels

Kent u dat gevoel om na een ontspannen overnachting in een hotel het liefst zo lang mogelijk in bed te willen blijven liggen om nog even na te genieten? Het comfortabele bed van topkwaliteit maakt dat een verblijf in Mainport by Inntel Hotels eigenlijk altijd te snel voorbij is. Hoe fijn zou het zijn om de ervaring van een goede nachtrust ook mee naar huis te kunnen nemen? De leverancier DOUXE maakt het mogelijk om deze unieke slaapervaring in huis te halen. Met het proefslaaparrangement kunt u in het hotel komen overnachten om het bed zelf te proberen. Na aanschaf van het DOUXE Mainport Signature Bed ontvangt u de prijs van de overnachting terug.

Mainport

Dit luxe 5-sterren hotel in het centrum van Rotterdam neemt u mee op wereldreis langs de verschillende continenten. De grootste internationale havens die in deze stad gelegen zijn vormden de inspiratie voor het design en de slogan ‘Gateway to the World’. In het hotel kunt u vanuit het comfortabele bed heerlijk genieten van het panoramische uitzicht op de iconische bezienswaardigheden van Rotterdam. De wellnessfaciliteiten op de kamer en in het hotel laten u even helemaal tot rust komen.

Om de luxe ervaring compleet te maken heeft DOUXE Hotel Luxury in opdracht van Mainport een exclusieve boxspring ontworpen. Hotelgasten hebben de mogelijkheid na de overnachting dit comfortabele bed aan te schaffen. Aangezien het bed in Nederland geproduceerd wordt kan deze al binnen korte tijd geleverd worden.

Hotelkamer Mainport

DOUXE Hotel Luxury

De bedden van DOUXE Hotel Luxury slapen alsof u op een wolk ligt. Kom het zelf maar eens proberen tijdens een overnachting in het hotel. Het matras van gestoffeerde pocketvering in combinatie met een Featherbed maken deze luxe boxspring zeer comfortabel. Het Featherbed is een topper gemaakt van veren en dons en daarmee een musthave om dat échte 5-sterrengevoel ook thuis te kunnen creëren. Om de beleving van een prettige nachtrust helemaal compleet te maken horen er ook twee donzen hoofdkussens en leeskussens bij.

De bedden worden tot in de slaapkamer geleverd en door het team van specialisten in elkaar gezet. Het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Het is zelfs mogelijk om op aanvraag het oude bed uit elkaar te laten halen en af te laten voeren. Deze service is simpel bij te boeken tijdens het plaatsen van uw bestelling voor een exclusieve bedcombinatie. Op deze manier neemt DOUXE alle zorgen uit handen.

Heeft dit uw interesse gewekt? Bekijk dan nu of het proefslaaparrangement van Mainport iets voor u is en kom zelf ervaren hoe het is om op een DOUXE bed te slapen.

Stay Lazy special

Het Mainport proefslaaparrangement

Dit arrangement kan al geboekt worden vanaf € 130* voor een City XL-kamer. Heeft u behoefte aan een luxere ervaring, dan is de Waterfront Sauna Kamer voor € 175* per nacht een echte aanrader.

Wat houdt het Mainport proefslaaparrangement in:

• Een overnachting in het Mainport Design hotel op een centrale locatie in Rotterdam;
• Slapen op het Mainport Signature Bed in een City XL-kamer of Waterfront Sauna kamer;
• Een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet kan op voorhand gereserveerd worden voor een gereduceerd tarief van € 21;
• Het gebruik van Spa Heaven op de bovenste verdieping van het hotel met prachtig uitzicht over de stad Rotterdam;
• The Explorer ligt klaar met leuke tips en de stadsplattegrond;
• Gebruik van gratis wifi;
• Late check-out tot 13:00 uur (op zaterdag om 12:00)

(*exclusief 6,5% logiesbelasting).

De kosten van de overnachting worden door DOUXE terugbetaald wanneer u na gebruik van het proefslaaparrangement over gaat tot aankoop van het Mainport Signature Bed. Het arrangement kan geboekt worden via de website van DOUXE.

Tot snel bij Mainport, alvast een hele fijne nachtrust gewenst.

You’ll be surprised.