Een bloeiende lente in eigen land

Hoe lang de winter soms ook lijkt te duren, de zachte lente volgt altijd! En daar verheugen wij ons in ons koude kikkerland maar al te veel op. Heel Nederland gooit de winterjassen uit, krijgt weer nieuwe energie en geniet van ieder uur dat de zon tevoorschijn komt. Het is slechts een kwestie van een aantal weken voordat onze omgeving weer in het altijd idyllische en kleurrijke landschap verandert. 

Tijd om ons kleurrijk landschap te waarderen

Van half maart tot half mei wordt een groot deel van ons land een kleurrijke lappendeken dankzij de bloei van krokussen, narcissen en de iconische tulpen. Het lijkt wel alsof we soms vergeten hoe mooi onze eigen omgeving kan zijn! Wil je er echt heel uitgebreid van genieten, bewonder dan de meer dan 7 miljoen bloembollen en 800 verschillende soorten tulpen bij de Keukenhof in Lisse. En hoewel wij Nederlanders altijd graag de fiets pakken, maakt de lente het ook nog eens extra aangenaam om de fiets op te springen en een tour door de natuur te starten. Bovendien is dit seizoen extra leuk omdat niet alleen de bloemenwereld weer begint te bloeien en groeien, maar ook de dierenwereld. De lammetjes, kalveren, kuikens en konijntjes laten ieders hart smelten.

Hier hebben we dan zo lang op gewacht; warme zonnestralen!

Ja! De lente brengt niet alleen de leukste voorjaarsevents met zich mee, maar ook de energie om nieuwe plannen te maken. En wie kunnen wij daarvoor bedanken? Jawel! De zon! Met de zon in ons land wordt alles een stukje leuker. Verzamel met vrienden en familie voor een gezellig drankje op het terras, een relaxte picknick in het park of een mooie boottocht op de Amsterdamse grachten.

Inntel Hotels

De lente wordt nog leuker met een uitje tijdens de meivakantie. Heb jij al bedacht wat je gaat doen? Inntel Hotels is een snelgroeiende keten van hotels in Nederland, waaronder Inntel Hotels Amsterdam Centre, Inntel Hotels Rotterdam Centre, Mainport Hotel (Rotterdam), Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Inntel Hotels Art Eindhoven en Inntel Hotels Utrecht Centre. De ideale uitvalsbasis voor een weekend of midweek weg!

BEKIJK INNTEL HOTELS