LINDA. bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje. Twee dagen lang kan er geshopt, gegeten en gedanst worden samen met je vriendinnen én Linda de Mol. Het LINDA.festival vindt plaats op zaterdag 29 & zondag 30 september 2018, op het Hembrugterrein in Zaandam.

LINDA.Festival & Vrienden

Danser Juvat Westendorp komt de bezoekers een te gekke dans aanleren. Trouwen met je beste vriendin? LINDA. heeft Jan Versteegh bereid gevonden deze verbintenis te voltrekken. BN’ers verzorgen wederom grappige mini-cursussen. Samen meezingen en gillen met de hysterische pubquiz en er is modeles van Fred van Leer. Op het grote podium kijkt Linda de Mol, samen met journaliste Antoinnette Scheulderman, terug op 15 jaar LINDA. geschiedenis en we hopen natuurlijk op leuke anekdotes van Linda zelf.

LINDA.Festival & Dansen

Mainstage kan er flink gedanst en meegezongen worden. Met DJ Aiscream luister je naar alle guilty pleasures en zing je mee met de heerlijkste hits. De Edwin Evers Band speelt op zondagavond 1,5 uur lang de sterren van de hemel, Lisa Lois brengt op beide dagen de mooiste nummers van Adele, Ali B speelt samen met zijn band zijn nieuwste nummers. Dat belooft dus een feestje te worden!

Tickets

Alle LINDA. fans kunnen beide dagen van 11.00 tot 19.30 uur dansen, lachen, shoppen, snacken, optredens beleven, topartiesten ontmoeten en fijne extra’s ervaren op het Hembrugterrein in Zaandam. Het LINDA.festival belooft een onvergetelijk spektakel te worden. Voor enkele activiteiten op het festival heb je naast een regulier ticket ook een ‘ticket plus‘ nodig. Geniet nu nog langer van het festival en kom overnachten bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.

 

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten