Het allereerste LINDA. festival was een groot succes. Reden voor een tweede feestje. Twee dagen lang kan er geshopt, gegeten en gedanst worden. Het LINDA.festival vindt plaats in het weekend van 10 en 11 juni 2017, op het Hembrugterrein in Zaandam.

Linda FestivalMuziek, shopping en nog veel meer…
Het hele weekend kun je genieten van lekkere hapjes, drankjes en fijne optredens met artiesten van eigen bodem. De line-up bestaat uit o.a. Douwe Bob, Ali B, The Common Linnets, Girls Wanna Have Fun, Broederliefde en Gallowstreet. Naast de muziek is er voor elke fashionista wat wils! Vintage liefhebbers kunnen in de achterbakken duiken tijdens de Kofferbak Sale en op de LINDA.markt scoor je de mooiste mode, lifestyle-items en gadgets. Tussendoor pak je een training van Fajah Lourens mee om jezelf vervolgens ook nog eens te trakteren op een heerlijke beauty behandeling of nieuwe look in de Beauty Wasstraat. Naast al deze geweldige activiteiten is er nog veel meer te beleven, maar dat moet je gewoon zelf gaan ervaren. En natuurlijk maakt Linda de Mol zelf ook haar opwachting!

SAVE THE DATE
Alle LINDA.fans kunnen beide dagen van 11.00 tot 19.30 uur dansen, lachen, shoppen, snacken, optredens beleven, topartiesten ontmoeten en fijne extra’s ervaren. Geniet nu nog langer van het festival en kom overnachten bij Inntel Hotels Zaandam. Onze LINDA. Festival Special is te boeken vanaf €65,00 per persoon inclusief:

  • Een overnachting in een Smaak Deluxe kamer
  • Uitgebreid Champagne Ontbijtbuffet
  • Een speciale “Linda Cocktail” in onze bar
  • Een You’ll be surprised goodiebag
  • Badjassen en slippers op de kamer
  • Gratis gebruik van de Wellness Club en Life Fitness Gym
  • Gratis Wifi Internet

Blijf op de hoogte van het laatste festivalnieuws: LINDAnieuws.nl/festival en de LINDA.festival-Facebookpagina.

Gerelateerde berichten