Op 13 mei 2013 werden de eerste gasten ontvangen en in november was het zover, de officiële opening van Mainport by Inntel Hotels. De ruim 650 genodigden zagen Graziano Pellè de aftrap geven voor de openingshandeling vanaf een hoogwerker hoog boven de kade. Omringd door publiek en pers was een druk op de knop het startsein van een watershow vol spektakel, muziek, vuurwerk en waterdansers. Met een knallend slot op het water kwam er een einde aan de show en werd iedereen uitgenodigd om de avond binnen voort te zetten. Onder het genot van champagne en alles wat het Mainport by Inntel Hotels te bieden heeft werd het een zeer geslaagde avond.

Van toen naar nu

Wat zijn er veel hoogtepunten geweest in de afgelopen 5 jaar, take a trip down memory lane en geniet nog eens na van al dit moois.

Mainport by Inntel Hotels heeft al vele prijzen en hoge reviewscores, waaronder ‘Beste hotel van Nederland’ van Hotelspecials

2018

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren Mainport by Inntel Hotels  is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.

Mainport by Inntel Hotels inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Stap in een wereld die aanmoedigt eigen verhalen en ontdekkingen te beleven. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of whirlpool. De invloeden vanuit de hele wereld maken Mainport by Inntel Hotels een ware smeltkroes van continenten en culturen.

In de 5 mooie jaren hebben wij 396.687 gasten mogen ontvangen. Een reden om trots op te zijn.

Mainport by Inntel Hotels is de ultieme uitvalsbasis voor eenieder die de havenstad wenst te ontdekken en tegelijkertijd van enorme luxe wil kunnen genieten. Werkelijk alle highlights zijn binnen handbereik. Bovendien is er niets zo heerlijk als een dag afsluiten met een bezoek aan Spa Heaven.

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten