Rotterdam, 10 december 2015

Het gerenommeerde Design Hotels™ en Starwood Hotels & Resorts slaan de handen ineen. Als onderdeel van Design Hotels™ is Mainport vanaf vandaag toegankelijk voor de miljoenen internationale gasten van Starwood.

Na vertrek van het Westin in Rotterdam is Starwood blij met de terugkeer naar de havenstad met vijfsterren Mainport, gelegen aan de Leuvehaven. De uitgebreide wellness faciliteiten, ook lokaal toegankelijk, en centrumlocatie dragen hier aan bij. Mainport inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Het hotel biedt een gastbeleving op het hoogste niveau. Van Spa Heaven met traditionele Hamam, tot de stijlvolle cocktailbar en internationale congressen.

Met de start van deze samenwerking tussen Starwood (bekend van o.a. W Hotels® en St. Regis®) en Design Hotels™ breidt de keten hiermee het portfolio uit met een 11e merk. Als gevolg is Mainport en daarmee Rotterdam nu opnieuw een bestemming op internationaal niveau onder de 21 miljoen loyale gasten van Starwood en worden stad en hotel goed op de kaart gezet.

 

Gerelateerde berichten