Behalve een fantastisch lied, klopt het natuurlijk wel een beetje – ‘Mama, je bent de liefste van de hele wereld’. Het is weer bijna zover, aanstaande zondag 14 mei is het Moederdag. Tijd om onze supermama’s in het zonnetje te zetten! Ben je er nog niet over uit hoe je dit wilt aanpakken? Dan hebben wij een aantal tips voor je!


Art Eindhoven

High Tea
Wat is er gezelliger dan bijkletsen tijdens een overheerlijke High Tea? Laat je verrassen door de chef met deze luxe High Tea. Geniet van kostelijke zoete en hartige lekkernijen, uiteraard in combinatie met zoveel thee als je maar lust.

€22,50 p.p.

Nachtje weg
Het Spring is in the Air arrangement van Inntel Hotels Art Eindhoven geeft je de mogelijkheid de dag ontspannen af te sluiten door volledig te relaxen in een unieke Art kamer. Een heerlijk weekendje weg naar Eindhoven gegarandeerd!

V.a. €69 p.p. inclusief overnachting en High Tea

BOEK NU

Liever alleen van een High Tea gebruik maken? Neem dan contact op met het hotel via infoeindhoven@inntelhotels.nl of bel naar +31 (0)40 751 35 00.


Mainport Rotterdam

Mag het ietsje excentrieker? Restaurant Down Under in Rotterdam (onderdeel van Mainport heeft een verrukkelijke High Wine samengesteld voor alle topmoeders. Geniet van een smaakvolle proeverij met verrassende koude- en warme hartige hapjes, met wereldse invloeden van East to West. En (uiteraard) in combinatie met bijpassende bijzondere wijnen.

€23,50 p.p.

LEES MEER

Reserveer deze verrukkelijke High Wine via info@mainporthotel.com of bel naar +31 (0)10 217 57 57.

 


Zaandam

Verras jouw mama met een overheerlijke High Wine bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Je wordt samen met je moeder verwacht rond 14.30 uur, waar een echte Moederdag cocktail op jullie staat te wachten.  De High Wine bestaat verder uit een prachtige etagère met verrukkelijke lekkernijen – met uiteraard een Zaans tintje – begeleid met twee glazen wijn van onze kaart. En bij een zoete afsluiting hoort natuurlijk ook een passende dessertwijn. Bovendien is Zaandam een unieke bestemming voor een mooie wandeling. De idyllische bruggetjes en Zaanse groene huisjes geven extra flair aan deze dag.

€27,50 p.p.

LEES MEER

Reserveer deze verrukkelijke High Wine via infozaandam@inntelhotels.nl of bel naar +31 (0)75 631 17 11.

Gerelateerde berichten