Een dag om jouw broer of zus te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft dat is Nationale broer zus dag. Deze dag vieren wij sinds 2013 toen de dag door radio-dj Giel Beelen tot stand is gekomen. Na het overlijden van zijn zus Saskia besefte hij hoe belangrijk dat kan zijn. Wij helpen je graag met tips om jouw broer of zus te laten weten dat je om hem of haar geeft.

You’ll be surprised

Onze slogan is “You’ll be surprised” en dat proberen wij elke dag waar te maken. Deel jij ons motto en wil je jouw broer of zus verrassen? Ga dan spontaan op bezoek met een bos bloemen of doos Merci chocolade. Ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan? Stuur een kaart van jullie leukste foto samen met het initiatief snel weer wat leuks te gaan doen. Lees ter inspiratie meer over citytrips.

Herinneringen delen

Wat jullie samen hebben meegemaakt is iets wat alleen jullie delen. Hoe leuk is het om de herinneringen te verzamelen in een boek. Als je daar zelf niet genoeg inspiratie voor hebt heeft Elma van Vliet de oplossing: Voor mijn zus(je) of Voor mijn broer(tje).

Workshop

Het is het allerleukste natuurlijk om samen nieuwe herinneringen te maken. Reserveer daarom een leuke workshop voor Nationale broer zus dag. Delen jullie al een hobby? Zoek dan daarop iets uit. Wil je jullie teamwork en puzzelkwaliteiten testen, probeer dan samen te ontsnappen uit een Escaperoom.

Met een groots of klein gebaar. Wij hopen dat jullie dankzij onze tips jullie broers en zussen hebben kunnen verrassen.

You’ll be surprised!

Gerelateerde berichten