Voor veel mensen is het nieuwe jaar een begin voor een nieuwe start met de bijbehorende nieuwe plannen. Maar laten we eerlijk zijn, die nieuwe plannen zijn nog niet altijd zo gemakkelijk te realiseren. Door het nieuwe jaar meteen goed te beginnen en jezelf af en toe een pauze te gunnen van die voornemens hebben de winterblues geen kans van slagen bij jou! Maar hoe dan?!

Winterblues don’t stand a chance

Heb je jouw lijstje met voornemens al klaar? Wees dan ook lief voor jezelf en gun het wat tijd. Niet al je nieuwe plannen en dromen hoeven per 1 januari 2018 van start te gaan, toch? Kies één ding uit en ga daarmee aan de slag. Nadat je dit voornemen voltooid hebt, heb jij de kracht om verder uit te pakken! En heb je er weleens aan gedacht om nieuwe plannen vooraf te delen of samen met iemand anders aan te gaan? Dit werkt niet alleen stimulerend, maar maakt het allemaal ook nog een stukje leuker!

Letterlijk een frisse start nemen?

Mocht je niet zo van de voornemens zijn maar wel van een frisse start houden, dan kun je natuurlijk nog altijd letterlijk een frisse start maken! Hoewel de jaarlijkse Unox Nieuwjaarsduik er alweer opzit, zijn er genoeg plekken in ons land om én verfrissend en ontspannen het nieuwe jaar te beginnen.

Inntel Hotels

De vaak koele, kille maand januari fleur je gemakkelijk op met een uitje naar een van deze steden, waar wellness faciliteiten in overvloed zijn! Bij Inntel Hotels vind je wellness centra met zwembad, stoombad, sauna, hamam en beauty behandelingen. De snelgroeiende hotelgroep heeft in Nederland een heel aantal luxe hotels, waarbij je als de beste kunt ontspannen. Deze juweeltjes zijn in het bezit van een wellness centrum: Inntel Hotels Rotterdam CentreMainport Hotel (Rotterdam), Inntel Hotels Amsterdam Zaandam en Inntel Hotels Art Eindhoven. Genoeg keuze dus!

Gerelateerde berichten