Een verblijf in Mainport is het delen van een lifestyle. Laat deze hippe gids je op een eigentijdse wijze leiden door Rotterdam, de Europese stad van het jaar 2015 en de Top city in the world 2016.

Anders dan de standaard stadskaart die te vinden is in ieder hotel neemt The Explorer gids jou mee op reis door de stad. Aan de hand van drie categorieën, Luxury & Glamour, Design & Lifestyle en Urban & Vintage, kom je alle ins en outs van Rotterdam te weten. Binnen jouw eigen lifestyle word je rondgeleid door de stad, helemaal afgestemd op waar jij van houdt!

Onze medewerkers delen allemaal een passie voor de stad. Hieronder lees je wat hun favoriete hotspots zijn.

Linda van den Berg – Sales
BallroomFood & Drinks / Design & Lifestyle:
Er hangt een relaxte sfeer, de bediening is heel gastvrij en het design spreekt mij enorm aan. Uiteraard zijn de meer dan vijftig verschillende soorten Gin ook een goede reden om naar deze plek te gaan. Je kunt op meerdere tijdstippen bij Ballroom terecht. De ene keer plof je in een gescheurde spijkerbroek heerlijk op het terras en de andere keer ga je op een zaterdagavond dressed-up met vriendinnen “clubben” in Ballroom. Vanaf 23.00 uur gaan de tafels aan de kant en komt er een DJ die dansnummers draait waar je niet op stil kunt blijven zitten.

Jolien Verwaaijen – Reserveringen
De Bonte Koe – Shopping / Urban & Vintage:
Een aanrader voor hemelse smaken chocolade! Een mooie en klassieke winkel met vriendelijk personeel. De chocolade-workshop is een echte aanrader, check de website van De Bonte Koe voor de tijden.

Vera Langendoen – Front Office
AnnabelNightlife – Urban & Vintage / Design & Lifestyle:
Als ik de volgende dag niet vroeg hoef op te staan voor werk of school dan ga ik graag uit met vrienden. Een van mijn favoriete clubs en podiums is Annabel. Annabel opende officieel haar deuren in 2015 en sindsdien staan er grote artiesten op de agenda, zoals Jeugd van Tegenwoordig, de Staat en Balthazar. Dit poppodium is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te dansen tot de zon opkomt.
Markthal RotterdamFood & Drinks – Art & Architecture/ Design & Lifestyle:
Gasten van het hotel raad ik altijd aan de Markthal te bezoeken. Het is de eerste overdekte marktvloer van Nederland en een echte ‘must see’ in Rotterdam. Naast de geweldige foodstallen is ook het grootste kunstwerk ter wereld in de architectuur geïntegreerd. Ik vind het daarom helemaal niet erg om een stukje om te lopen en daar boodschappen te doen.
BokaalFood & Drinks / Design & Lifestyle:
Bokaal is een café net om de hoek van mijn huis en is gelegen in hartje centrum. Ze serveren meer dan 40 soorten speciaalbier met de gekste namen, die het cafe alleen al het bezoeken waard maken! Bokaal is voor iedereen, voor elk moment van de dag en straalt de echte Rotterdamse gezelligheid uit.

Hurvely Semeleer – Conciërge
Erasmusbrug – Art & Architecture / Luxury & Glamour / Design & Lifestyle:
De Erasmusbrug is voor mij een hotspot, omdat deze brug een highlight is van Rotterdam. Het design is modern en kenmerkt de architectuur die in de stad te vinden is. In combinatie met de skyline rondom de brug vind ik dit één van de mooiste bezienswaardigheden in Rotterdam.

Vind The Explorer nu in iedere hotelkamer van Mainport!

Nieuw Creatief Peil
In samenwerking met Buro NCP is het nieuwe jasje van The Explorer gids Hip & Rotterdams geworden. Daar zijn we allen trots op, ook NCP.

BEKIJK HOTEL

 

Gerelateerde berichten